Ποιος θα συμαζέψει τον απίθανο υπουργό Κώστα Γαβρόγλου;

17:33 22/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Η χώρα είχε την ατυχία να γνωρίσει απίθανους τύπους στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, τις τελευταίες δεκαετίες, κανένας όμως δεν δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Κώστα Γαβρόγλου.

Κολλημένος σε αριστερές ιδεοληψίες, που σε άλλες δυτικές χώρες πρώτα θα προκαλούσαν ασταμάτητο γέλιο και μετά την άμεση επέμβαση της αστυνομίας, έχει αφήσει τα Πανεπιστήμια να γίνουν «μπάστε σκύλοι αλέστε». Έμποροι ναρκωτικών πουλάνε ελεύθερα τη θανατηφόρα πραμάτεια τους, κουκουλοφόροι σπάνε, καίνε και δέρνουν φοιτητές, ενώ αίθουσες χρησιμοποιούνται ως αποθήκες για παρεμπόριο.

Όταν

τολμήσουν δε να διαμαρτυρηθούν φοιτητές ή πρυτάνεις, πέφτει πολλά βαρύς ο λόγος του αρειμάνιου υπουργού. Αγανάκτησαν 457 φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το εμπόριο ναρκωτικών μέσα στους χώρους του Ιδρύματος; Βγαίνει η υπουργάρα και λέει ότι δεν είναι δουλειά της αστυνομίας να λύσει το θέμα, αλλά έργο ενός «ρωμαλέου φοιτητικού κινήματος, το οποίο πρέπει να συγκροτηθεί». Δουλειά των φοιτητών, δηλαδή, είναι να πλακώνονται με τους ναρκέμπορους…

Μπουκάρουν κουκουλοφόροι στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία και τα κάνουν όλα σμπαράλια; Φωνάζει ο πρύτανης και ζητάει προστασία; Βγαίνει ο Γαβρόγλου και τον στήνει στον τοίχο, «Να κάνεις την αυτοκριτική σου», του λέει. «Γιατί το Πανεπιστήμιο γίνεται στόχος για δεύτερη φορά, σε τόσο σύντομο διάστημα»;

Ποια είναι η απάντηση, κατά τον υπουργό; Προφανώς, ότι ο πρύτανης δεν ήταν «καλό παιδί». Δεν έκανε τα κέφια των κουκουλοφόρων, «δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις».

Τέτοιο κατάντημα…

Ποιος θα συμαζέψει τον απίθανο υπουργό Κώστα Γαβρόγλου;

The post Ποιος θα συμαζέψει τον απίθανο υπουργό Κώστα Γαβρόγλου; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα