Πέθανε ο Βρετανός παρουσιαστής και σόουμαν Μπρους Φορσάιθ

22:46 18/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο σερ Μπρους Φορσάιθ, ο βετεράνος παρουσιαστής και σόουμαν πολλών επιτυχημένων τηλεοπτικών εκπομπών της βρετανικής τηλεόρασης.

Η υγεία του ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη, καθώς πριν από μερικούς μήνες είχε νοσηλευτεί από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η μακρόχρονη και σπουδαία καριέρα του ξεκίνησε όταν εκείνος ήταν 14 ετών. Έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός σταρ της Βρετανίας και έγινε διάσημος για τις εκπομπές όπως το « The Generation Game», «Play Your Cards

Right» και «The Price is Right», το οποίο μάλιστα είχε μεταφερθεί και στην ελληνική τηλεόραση με τον τίτλο «Η τιμή τιμή δεν έχει».

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου του ανέφερε: «Με μεγάλη θλίψη η οικογένεια Φορσάιθ ανακοινώνει ότι ο σερ Μπρους έφυγε από τη ζωή το απόγευμα, εν ειρήνη στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Γουιλνέλια και τα παιδιά του».

Η καριέρα του Φορσάιθ, ο μετρούσε σχεδόν οκτώ δεκαετίες, όπου πέρασε από το βαριετέ στην βραδυνή τηλεοπτική ζώνη του Σαββάτου.

Στην πορεία του, έγινε ένας από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον τομέα της ψυχαγωγίας, με αστείρευτη ενέργεια. Το όνομά του έγινε συνώνυμο μίας πληθώρας τηλεπαιχνιδιών που κυριάρχησαν στην ψυχαγωγική τηλεοπτική ζώνη τις δεκαετίες του ’60, του ’70 και του ’80.

Keywords
Τυχαία Θέματα