Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι γονείς του κακοποιημένου βρέφους

17:45 27/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Προφυλακιστέοι όπως αναμενόταν κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι γονείς του 7 μηνών βρέφους, για την κακοποίηση του.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες αρνούνται τις κατηγορίες και επιρρίπτουν την ευθύνη για την κατάσταση του μωρού τους στο μεγαλύτερο παιδάκι τους.

Οι δύο γονείς ισχυρίστηκαν και πάλι πως τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο σώμα του το βρέφος – μώλωπες, εκχυμώσεις, καψίματα- τα προκάλεσε ο μεγαλύτερος γιος τους, επειδή το ζήλευε!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου

πατέρα και της 27χρονης μητέρας, το παιδί δέχθηκε την «επίθεση» του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, καθώς αυτό, πέταξε το κοριτσάκι από το ριλάξ, πριν προλάβει η μητέρα να αντιδράσει.

Οσο για τα εγκαύματα που φέρει το βρέφος, η μητέρα συνέχισε να υποστηρίζει ότι προέρχονται από καυτό γάλα το οποίο έπεσε πάνω του.

Ωστόσο καταπέλτης ήταν η ιατροδικαστική έκθεση. Όπως ανέφερε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αφού τα σημάδια από την κακοποίηση στο κορμάκι του μωρού μαρτυρούν την αγριότητα με την οποία βασανίστηκε το μικρό αγγελούδι. Βασανιστήρια που δεν θα μπορούσε να κάνει το χέρι ενός δίχρονου παιδιού, αλλά το χέρι ενός ενήλικα.

«Μιλάμε για ένα βαρύ περιστατικό κακοποίησης. Το βρέφος φέρει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα, τόσο εκχυμώσεις, όσο και εγκαυματικές βλάβες, αλλά και κατάγματα και στα δύο πόδια του. Οι εκχυμώσεις και τα εγκαύματα είναι σε όλο το σωματάκι του μωρού. Είναι ένα μωρό με κακή θρέψη, δηλαδή φαίνεται πολύ μικρότερο από την ηλικία του, με μία πολύ μικρή επιφάνεια σώματος και στο μικρό αυτό σωματάκι και πρόσωπο υπάρχουν κακώσεις παντού» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα