Ξεσπά ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας: Τα παιδιά έχουν σοκαριστεί

16:53 27/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Σοκαρισμένος και αγανακτισμένος από την απίστευτη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης είναι ο σύζυγος της αδικοχαμένης μεσίτριας, η οποία δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, σε ώρα γενικής εφημερίας και προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας

Θράκης ανακαλούνται οι άδειες παραμονής των δυο ανήλικων παιδιών της Ντιάνας τα οποία είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύζυγο, και τώρα μένουν με τον πατριό τους, την γιαγιά τους αλλά και την αδερφή τους στην Θεσσαλονίκη.

Ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας, Μιχαήλ Πάκκας, μίλησε στο protothema.gr για την αναλγησία που επιδεικνύει η ελληνική πολιτεία στα δύο ανήλικα παιδιά της δολοφονημένης συζύγου του.

«Μεγαλώνω τρία ανήλικα παιδιά και παλεύω για την υπόθεση της δολοφονίας της γυναίκας μου. Μέσα σε όλα αυτά έρχομαι αντιμέτωπος με τέσσερις εξωφρενικές αποφάσεις ανάκλησης άδειας παραμονής της νεκρής γυναίκας μου, των δύο παιδιών αλλά και της πεθεράς μου. Τα παιδιά έχουν πάθει σοκ! Έχω επιδοθεί σε έναν αγώνα με παράβολα, με αιτήσεις, με φωτογραφίες, με δαχτυλικά αποτυπώματα που ζητούν από τα παιδιά προκειμένου να μπορέσω να τα κρατήσω στην Ελλάδα. Έχω καταθέσει νέες αιτήσεις να παραμείνουν στην Ελλάδα» τονίζει ο κ. Πάκκας.

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τα παιδιά στην Ελλάδα, προκειμένου να τα φροντίζει και να μην αποχωριστούν τον ίδιο αλλά και την αδελφή τους.

Ο Μιχαήλ Πάκκας έχει επιδοθεί σε ένα γραφειοκρατικό αγώνα, ενώ παράλληλα με τις πληγές να είναι ακόμη νωπές από την δολοφονία της συζύγου του προσπαθεί να συμπαρασταθεί στα ανήλικα παιδιά, τα οποία στην ιδέα και μόνο πως μπορεί να επιστρέψουν μόνα τους στην Γεωργία έχουν σοκαριστεί.

«Έχω επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου και προσπαθώ να συμπαρασταθώ στα παιδιά τα οποία στην ιδέα ότι θα φύγουν από την Ελλάδα και την οικογενειακή τους στέγη έχουν σοκαριστεί και έχουν αγχωθεί πάρα πολύ» εξομολογείται.

Ο ίδιος ζητά να αποδοθούν ευθύνες όπου πρέπει και τονίζει: «Θεωρώ ακατανόητη αυτή την απόφαση. Πιστεύω ότι πρέπει να επέμβουν κάποτε ανώτεροι και αρμόδιοι και να υπάρξει μια τιμωρία για αυτή την διοίκηση η οποία είναι όχι μόνο απρόσωπη αλλά αλλόκοτη. Δεν είναι αυτή φυσιολογική συμπεριφορά δημόσιας διοίκησης απέναντι σε ορφανά παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα