Έξαλλος Πάγκαλος: Ο Τσίπρας είναι μ@λ@κ@ς και τσογλάνι

17:39 27/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Τους έντονους χαρακτηρισμούς του εναντίον του πρωθυπουργού επανέβαε ο πρώην υπουργός κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος κλήθηκε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, να σχολιάσει την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, στη διάρκεια της συνέντευξης του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Όπως

ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας ερωτηθείς σχετικά από τον Αντώνη Σρόιτερ: «Άλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και άλλο ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη… Άλλο η διάκριση των εξουσιών και άλλο η εξουσία των διακρίσεων», με τον κ. Πάγκαλο να απαντά σε οξύτατο ύφος.

«Μαλάκας είναι, μαλακίες λέει», σχολίασε στο γνωστί κασυτικό του ύφος ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και χαρακτήρισε για άλλη μια φορά τον πρωθυπουργό ως «τσογλάνι».

«Ποιος ανέθεσε στον κ. Τσίπρα να εκφράζει το περί δικαίου αίσθημα», διερωτήθηκε με αφορμή τη σχετική αναφορά του κ. Τσίπρα και μίλησε για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος από τον Πρωθυπουργό και για εσχάτη προδοσία.

Ο κ. Πάγκαλος επίσης έκανε λόγο για «χουνταίους που κυβερνούν σήμερα» και κατήγγειλε τις απειλές του κ. Τσίπρα προς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση) ότι με το που ανέβει στην εξουσία «δεν θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους».

Διεμήνυσε τέλος πως έχει «ανοικτούς λογαριασμούς» και με αυτούς που συνεργάζονται με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «θα έρθει και γι’ αυτούς η τιμωρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα