«Παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία από βουλευτές της ΝΔ- «Απουσία» για το Κίνημα Αλλαγής

18:40 19/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Το παρών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη θα δώσει μεταξύ άλλων γαλάζιων βουλευτών, ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το πολιτικό του γραφείο, στην πόλη των Σερρών βρίσκεται σε εγρήγορση και κινητοποιεί τον κόσμο, προκειμένου να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής, στο οποίο θα συμμετάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που προέρχονται

από τη Βόρεια Ελλάδα, μετά και την παραίνεση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν κατά συνείδηση.

Στο μεταξύ εντελώς αντίθετη είναι η στάση του Κινήματος Αλλαγής, καθώς οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού θα είναι απόντες από την κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή την ονομασία της ΠΓΔΜ και τη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Το Κίνημα Αλλαγής έχει καταγγείλει την κυβερνητική διγλωσσία και αναμένει την επίσημη κυβερνητική πρόταση για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

The post «Παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία από βουλευτές της ΝΔ- «Απουσία» για το Κίνημα Αλλαγής appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα