Δυτική Αχαΐα: Κακοποίηση σκύλου -Θα ακρωτηριαστεί στο ένα άκρο

16:21 19/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ακόμα ένα περιστατικό κακοποίησης σκύλου καταγγέλλεται μέσω του Facebook, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο υπεύθυνος, καθώς ο σκύλος βρέθηκε μέσα σε ένα σακί στο οποίο ήταν κλεισμένος για τουλάχιστον 2 ημέρες σε χωράφια μεταξύ Αλισσού και Λουσικών.

Η καταγγελία στο Facebook έχει ως εξής:

«Ο Μάρκος λοιπον , ενος ετους κ ούτε τέσσερα κιλα

πλάσμα ,μεταφέρθηκε στο κτηνιατρειο της Κας Μπουρδακου. Το ενα ποδαρακι το ξεχνάμε .. θα πρεπει να ακρωτηριαστεί . Για το αλλο θα γινει μεγάλη προσπάθεια να το σώσουμε με ισχυρές αντιβιωσεις κ συνεχόμενες αλλαγες . Θα γινει ακτινογραφία για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κατάγματα καθώς κ εξετασεις αίματος. Σαν τριποδακι ελπιζω να καταφερει να εχει μια καλη ζωή αλλα ο χρόνος θα δείξει πως θα παει η επούλωση του. Ειναι τουλάχιστον δυο μερες εκει μεσα σύμφωνα με τη γιατρο.

Το ζωακι ειναι ακομα σοκαρισμένο, δεν ειναι λιγο αυτο που πέρασε κ εχει μεγάλη ανηφόρα ακομα . Το σακί που το είχαν κλεισει ειναι απο τροφη απο πρόβατα κ το μπλε πλαστικό κορδόνι ειναι απο άχυρα , ιδιο ακριβώς με αυτο που είχαν κρεμάσει το σκυλακο πριν λιγο καιρο απο ενα δέντρο , εκατό μέτρα απο εκει που βρέθηκε σημερα ο Μάρκος . Λυπάμαι που αυτοι οι άνθρωποι ζουν κ αναπνέουν τον ιδιο αέρα με εμας. Μακαρι να υπάρξει η θεια δικη για αυτούς, το σύμπαν να τους επιστρέψει αυτα που κανουν .

Οποίος θα ήθελε να βοηθήσει στα έξοδα του Μάρκου επισυνάπτω σαν φωτογραφία τους λογαριασμους της κας Μπουρδακου , Πειραιώς κ Εθνική. Αιτιολογία » Μάρκος». Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον, θα ενημερώσω σύντομα για το πως παει ο μικρος . (Υγ. Επισης για όσους μου έστειλαν μνμ οτι σοκάρονται απο τις φωτογραφιες κ με ρωτούν γιατι τις βάζω , καλυτερα να σοκάρονται απο την πραγματικότητα κ τον κόσμο στον οποιο ζουν κ να κανουν κατι για αυτο. Χιλιάδες ζώα κακοποιούνται κ κανεις δε μιλάει

Αμόρφωτοι, απαίδευτοι , σιχαμένοι κωλοβλαχοι με τεραστιο μέγεθος κακιας και παλιανθρωπιας μεσα σας μπορειτε να πεθάνετε τωρα; Βρέθηκε πριν λιγο στο σάκο που βλέπετε, ακούστηκαν τα κλάμματα του, σε χωράφια μεταξύ Αλισου και Λουσικων. Οπως βλέπετε τα πίσω το ποδαράκια ειναι λιωμένα . Μεταφέρεται αμεσα σε γιατρο και θα ενημερωσω για την κατασταση του μολις εξεταστεί»

Πηγή: patrastimes.gr

The post Δυτική Αχαΐα: Κακοποίηση σκύλου -Θα ακρωτηριαστεί στο ένα άκρο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα