Πάριος: Ο Κατσαρός μού είπε ότι αν ήμουν μετοχή θα τις αγόραζε όλες

20:19 26/2/2017 - Πηγή: Aixmi


Βαθιά ανθρώπινη ήταν η συνέντευξη του Γιώργου Κατσαρού στην Έλενα Κατρίτση, στην ΕΡΤ. Μίλησε για την οικογένειά του και τον πρόσφατο χαμό της αγαπημένης του συζύγου Μιρέλλας, με την οποία έζησε μαζί πάνω από 50 χρόνια. Χωρίς να κρύψει τη συντριβή του, διατήρησε απολύτως την αξιοπρέπειά του. Άλλωστε, όπως είπε, έχει κλάψει πάρα πολλές φορές στη ζωή του, αλλά πάντα μόνος.

Ο σπουδαίος συνθέτης και κορυφαίος σολίστ του σαξόφωνου γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, όταν εκείνη ήταν δεν ήταν 16 ετών και χόρευε στο μπαλέτο του

θεάτρου, στην παράσταση του οποίου ο ίδιος διηύθυνε την ορχήστρα. Αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν, έφεραν στη ζωή τον Αντώνη και τον Αλέξανδρο. Οι γιοι του είναι δίπλα του και τον στηρίζουν σ΄αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο. «Μένω σε ξενοδοχείο, δεν αντέχω να κομάμαι στο σπίτι», είπε.

Συνθέσεις του έχουν ερηνεύσει ο Γιάννης Πάριος, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Μαρινέλλα, η Λίτσα Διαμάντη, ο Πάνος Γαβαλάς και δεκάδες άλλοι καλλιτέχνες. Έχει ηχογραφήσει περίπου 1,500 τραγούδια, έχει ντύσει μουσικά 117 ταινίες και 100 θεατρικές παραστάσεις.

Ο Γιάννης Πάριος, που μίλησε στην εκπομπή, χαρακτήρισε τον Γιώργο Κατσαρό ως ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ζωής του. Σε εκείνον απευθύνθηκε ως νεαρός Γιάννης Βαρθακούρης.

«Του πήγα στίχους που είχα γράψει, αλλά εκείνος μου ζήτησε να τραγουδήσω. Μόλις με άκουσε, μου είπε ότι αν ήμουν μετοχή στο χρηματιστήριο θα τις αγόραζα όλες», αποκάλυψε. «Αναγνώρισε το όποιο ταλέντο έχω, με στήριξε στο ξεκίνημά μου και με πήγε στον Μάκη Μάτσα λέγοντας «σου φέρνω τραγουδιστή του έρωτα για τα επόμενα 30 χρόνια».

Τόσο ο Γιάννης Πάριος, όσο και όλοι οι άλλοι που μίλησαν στην εκπομπή, εξήραν την καλοσύνη, το ήθος και τον επγγελματισμό του Γιώργου Κατσαρού.

Ο παλαίμαχος άσσος του Παναθηναικού Αντώνης Αντωνιάδης θύμισε πόσο…τρελαμένος οπαδός της ομάδας είναι, σημειώνοντας ότι παρακολουθούσε όλα τα ματς -εντός και εκτός Ελλάδας. Αναφέρθηκε δε με βουρκωμένα μάτια και στο γεγονός που τους έκανε αδελφικούς φίλους, την περίοδο που νοσηλευόταν στην εντατική ο γιος του Δημήτρης, μετά από τρομακτικό αυτοκινητικό δυστύχημα.

«Πήγαινα κάθε μέρα για να μαθαίνω πώς εξελισσόταν η κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά δεν ήθελα να με βλέπει ο πατέρας του», είπε. «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Όταν βγήκε από το νοσοκομείο ο Αντώνης, τότε έμαθε ο Γιώργος τη στάση μου», εξήγησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα