Δείτε το τρομακτικό video από το αιματηρό τροχαίο στην Αθηνών- Λαμίας (ΠΡΟΣΟΧΗ Σκληρές εικόνες Video-Photos)

19:23 26/2/2017 - Πηγή: iPop

Ένα τρομακτικό πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην Αθηνών- Λαμίας. Μία Πόρσε ανεξέλεγκτη και με ιλλιγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας. Δείτε το video από την στιγμή του τρομακτικού δυστυχήματος -ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο 83ο χλμ

της εθνικής οδού, κοντά στο Ύπατο Θηβών, προκειμένου ο οδηγός να πάει στην τουαλέτα. Μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.

Τότε, μια Πόρσε βγήκε από τον δρόμο και έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα και τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες.

Η μητέρα και το μωρό έχασαν την ζωή τους, ενώ σκοτώθηκαν επίσης και οι δύο επιβάτες της Πόρσε. Ο 24χρονος συνοδηγός συγκεκριμένα πετάχτηκε έξω απ’ το όχημα απ’ τη σύγκρουση, ενώ το δεύτερο άτομο απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση ξέσπασε φωτιά και στα δύο οχήματα. Ακούγοντας την έκρηξη ο 41χρονος, πατέρας, βγήκε στον δρόμο και αντίκρισε το όχημα του να φλέγεται με την 33χρονη σύζυγό του και το μόλις 2,5 ετών αγοράκι τους να βρίσκονται αβοήθητοι στο εσωτερικό του. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και την πυροσβεστική αλλά ήταν ήδη πολύ αργά τόσο για την οικογένεια του όσο και για τον οδηγό της Πόρσε. Ο 24χρονος συνοδηγός στην Πόρσε δεν φορούζε ζώνη με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί από το παρμπρίζ και να πεταχτεί αρκετά μέτρα πιο μακριά.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…», δήλωσε διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Δείτε το video από την στιγμή του τρομακτικού δυστυχήματος -ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

The post Δείτε το τρομακτικό video από το αιματηρό τροχαίο στην Αθηνών- Λαμίας (ΠΡΟΣΟΧΗ Σκληρές εικόνες Video-Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα