Παύση πληρωμών στη ΣΕΚΑΠ

13:49 28/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Δήλωση για παύση πληρωμών εφόσον δεν αποκατασταθεί άμεσα η επαπειλούμενη αδυναμία λειτουργίας – πληρωμών της εταιρείας θα υποβάλει η ΣΕΚΑΠ σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου που συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη.

Στη διάρκεια της συνέλευσης το ΔΣ της ΣΕΚΑΠ αποφάσισε να προχωρήσουν οι ενέργειες ώστε να γίνει η ένταξη της επιχείρησης σε καθεστώς αναγκαστικής πτώχευσης.

ως Νομικός – Ειδικός Σύμβουλος

της εταιρείας, για τον χειρισμό όλων των σχετικών θεμάτων με την διαδικασία της πτώχευσης, ορίστηκε ο κ. Σεραφείμ Σωτηριάδης, ιδρυτής της δικηγορικής εταιρείας «Σεραφείμ Σωτηριάδης και Συνεργάτες Εταιρεία Δικηγόρων», με εξειδίκευση στα θέματα του πτωχευτικού δικαίου.

Επιπλέον, το ΔΣ της εταιρείας όρισε τον κ. Σταύρο-Κωνσταντίνο Παπασπύρου του Χρυσοστόμου, ως νέο Γενικό Διευθυντή της ΣΕΚΑΠ, απόφαση για την οποία ενημερώθηκε και ενέκρινε ο κ. Σωτηριάδης.

Πηγές της εταιρείας δήλωναν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως, σε ό,τι αφορά το μέλλον της ΣΕΚΑΠ, όλα θα κριθούν αύριο Παρασκευή, αφού πρόκειται να συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής τα ασφαλιστικά μέτρα που κατάθεσε η εταιρεία «για προσωρινή διαταγή άμεσης άρσης των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης» σε βάρος της.

The post Παύση πληρωμών στη ΣΕΚΑΠ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα