Ο Άγιος Βασίλης πετάει με F-16 στη Λάρισα! – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να συνηθίζεται ο Άγιος Βασίλης να ταξιδεύει με έλκηθρο, στη Λάρισα όμως προτίμησε να πάει με F-16 και να εντυπωσιάσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

Μπορεί στις ΗΠΑ να έχουν την υπηρεσία παρακολούθησης του ταξιδιού του Άγιου Βασίλη. Εδώ στην Ελλάδα όμως έχουμε προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω. Ο Άγιος Βασίλης πετάει

με F-16! Ναι καλά διαβάσατε πέταξε με F-16 και προσγειώθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα.

Όπως μας ενημερώνει το τοπικό σάιτ onlarissa.gr, o Ρούντολφ, το διάσημο ελάφι του Άγιου Βασίλη πήρε κιλά και δεν μπορούσε να κάνει το μεγάλο ταξίδι από τον Βόρειο Πόλο. Έτσι, προκειμένου ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών να φθάσει στη Λάρισα, ανέλαβαν δράση τα μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας που εδρεύουν στην 110 Πτέρυγα Μάχης.

Ο Άγιος Βασίλης λοιπόν συνοδευόμενος από δύο ακόμη μαχητικά που έκαναν εντυπωσιακές φιγούρες στον αέρα, τροχοδρόμησε στο αεροδρόμιο της 110 ΠΜ το πρωί της Παρασκευής, εκεί όπου τον περίμεναν δεκάδες μικρά παιδιά από τους εργαζόμενους στη Μοίρα, των οικογενειών που ευεργετούνται από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Λαρισαίων, αλλά και προσφυγόπουλα από το Κουτσόχερο.

Ο Άγιος ευδιάθετος όπως θα δείτε και στο βίντεο, μοίρασε καραμέλες στα παιδιά, έπαιξε και φωτογραφήθηκε μαζί τους, χαρίζοντας στιγμές αγάπης και ξεγνοιασιάς.

Πηγή: onlarissa.gr

The post Ο Άγιος Βασίλης πετάει με F-16 στη Λάρισα! – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα