Οι χαμηλές πτήσεις» του «Rising Star» κάνουν την ηγεσία του Αντέννα να ανησυχεί

16:16 19/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Το πολυδιαφημισμένο και πολυαναμενόμενο «Rising Star» στον Αντέννα δεν έχει την πορεία που προσδοκούσαν τα υψηλά κλιμάκια του σταθμού. Αν και έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα, ώστε η παραγωγή να είναι άρτια και φαντασμαγορική, το παραγώμενο αποτέλεσμα είναι σαφώς κατώτερο, με αποτέλεσμα και η τηλεθέαση να μη χτυπάει δα και «κόκκινα».

Στην πρεμιέρα σημείωσε 34,9% στο γενικό σύνολο και 36,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ χθες τα ποσοστά ήταν πιο χαμηλά: 30,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 27,9% στο δυναμικό κοινό. Για να αξιολογηθεί καλύτερα η κατάσταση είναι σκόπιμο να σημειωθεί

ότι ο στόχος για τα νεανικά κοινά είναι 35%.

Τι φταίει, άραγε, και το σόου δεν εντυπωσιάζει;

Πρώτον, είναι εξαιρετικά «πλαδαρό», καθώς οι κριτές (κυρίως ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή) μιλάνε συνεχώς μεταξύ τους -άλλοτε με αστεία και άλλοτε με «καρφιά»– αλλά και με τον παρουσιαστή. Έτσι, χάνεται η κεντρική ιδέα του παιχνιδιού, που είναι η επίδοση των διαγωνιζόμενων.

Δεύτερον, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας εμφανίζεται απροετοίμαστος και συχνά αμήχανος, χωρίς εμπνεύσεις και ανατρεπτικό χιούμορ.

Τρίτον, υπάρχουν τεχνικά λάθη -με κορυφαίο εκείνο που ο τοίχος δε σηκώθηκε -και η διαγωνιζόμενη, ενώ είχε αριστεύσει, θεώρησε πως κόπηκε.

Το βέβαιο είναι ότι οι τηλεθεατές δεν κάθονται στον καναπέ για να δουν τον Αντώνη Ρέμο να παίρνει κάμψεις, όπως έγινε χθες…

Keywords
Τυχαία Θέματα