Ο Τσίπρας εγκαινιάζει το γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη -Τα ηνία στην 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου

09:35 26/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Τα εγκαίνια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα.

Ο κ. Τσίπρας θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του πρωθυπουργικού Γραφείου στην πόλη, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος στους εκπροσώπους των φορέων της Θεσσαλονίκης,

κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου, πριν από τη ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ηνία του Πρωθυπουργικού γραφείου παίρνει άλλο ένα στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.
Στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, «μπήκε» κατευθείαν στα βαθειά. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.
Με ενεργό συμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης. Έχει υλοποίηση καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Διοικητικά το Γραφείο θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμά του πρωθυπουργού:

11:00-12:15
Επίσκεψη στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ», Θέρμη

12:30-15:00
Έναρξη λειτουργίας του Γραφείου της ΓΓ Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Σύσκεψη με φορείς της Θεσσαλονίκης, Διοικητήριο (πρ. Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα