Black (Greek) Friday

Η κουτοπονηριά βασιλεύει σε αυτή τη χώρα!

Νταξει για την Black Friday τι να πούμε; Δεν είχαμε αμφιβολία ότι του έλληνα η κουτοπονηριά θα τα επισκίαζε τα everything! Υπερισχύει παντού και πάντοτε! Δηλητήριο που τα γ@μ@ει όλα! Ο έλληνας ο μεγάλος ο τρανός που θα τους κοροιδέψει όλους! Το τι μούφα guys μου κυκλοφόρησε χθες στα μαγαζιά δεν περιγράφεται! Black greek μαλακί@! Ουρές ατελείωτες

και στριμωξίδια για να προλάβει ο κόσμος το…20%! Καρτελάκια που έγραφαν ό,τι τιμή γούσταραν και τη μείωναν τάχα μου σκανδαλιστικά… Προσφορά, προσφορά! Σου πάσαραν τα προιόντα που ήθελαν, όσο ήθελαν και ελάχιστα στον αριθμό… και το ονομάτιζαν Black Friday. Για να μην πούμε και το άλλο ε; Ότι έμαθε το κάθε λαϊκομάγαζο το “Black Friday” και το κότσαραν στη βιτρίνα τους… Πλάι σε ένα μεγαλεπήβολο… 10-20 μέχρι το πολύ 30% ! Την τύφλα τους!

Καλά και για τους άλλους τι να πει κανείς ε; Τον ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση για το Black Friday! Εδώ ρε μάγκες έχει καταστραφεί ολόκληρο το country, εδώ έχουμε αφανιστεί ως χώρα και εσείς τσακιστήκατε να πάρετε θέση για το shopping και την αμερικανιά; Και όλα αυτά πριν ο Ομπάμα προλάβει καλά καλά να γυρίσει σπίτι του από το Ελλάδα; Jesus σε τι μούφα κράτος πορευόμαστε!

mini-Opinion
Γ.Δ.

The post Black (Greek) Friday appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Αναζητήσεις
βιντεο χθεςστα μαγαζια
Τυχαία Θέματα