Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τoν «Ζοτς»

16:37 25/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Παναθηναϊκός και Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγραψαν ιστορία μαζί, ωστόσο απόψε (21:15) θα είναι… εχθροί για 40 λεπτά στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague.

Με τα νέα του όπλα στην φαρέτρα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ

την αήττητη Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και θα προσπαθήσει να παραμερίσει έστω και για λίγο τη σχέση λατρείας με τον Σέρβο κόουτς, κερνώντας τους Τούρκους το πικρό ποτήρι της ήττας.

Ο μύθος «Ζοτς» επιστρέφει στο ΟΑΚΑ (για τρίτη φορά μετά την αποχώρησή του), αλλά για 40 λεπτά η σχέση αγάπης με τους «πράσινους» θα μπει στην… άκρη, αφού ο αγριεμένος και ανεβασμένος Παναθηναϊκός καλείται να πάρει την τέταρτη σερί νίκη του στην Ευρώλίγκα (4-3 το ρεκόρ του) και να δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει όχι μόνο την πρόκριση στα πλει οφ, αλλά και… κάτι παραπάνω.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παππά και Χαραλαμπόπουλος, ωστόσο θα έχει κανονικά στη διάθεση του -για πρώτη φορά στη Euroleague- τους Χέινς και Ουίλιαμς, ενώ είναι αρκετά πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κι ο Χάντερ! Από την άλλη, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κώστα Σλούκα και Πέρο Άντιτς…

Keywords
Τυχαία Θέματα