Τα λεφτά μου όλα στις συναυλίες -Ποιοι και πότε θα έρθουν! (ΥΓ Μόλις ανακοινώθηκε και PJ Harvey)

16:34 25/2/2016 - Πηγή: iPop

Πόσα μπορεί να αντέξει ένας ανθρώπινος οργανισμός, πόσο ενθουσιασμό και κυρίως… πόσα εισιτήρια; Αλλά μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σε Muse, PJ Harvey, The last shadow Puppets και όλους τους υπόλοιπους που έρχονται; Πες μου μπορείς; Και κάπως έτσι καταλήγεις στο: Τα λεφτά μου όλα στις συναυλίες και… μάνα στείλε φέτα ξεμείναμε!

Ψίθυροι ήθελαν την PJ Harvey

να έρχεται στην Αθήνα, τους ψιθύρους αυτούς ενίσχυε το τελευταίο video clip της το οποίο γυρίστηκε στην Ειδομένη (άσχετο σχετικό … έχει σημασία;;;). Οι ψίθυροι επιβεβαιώθηκαν και την τρίτη μέρα του Release Athens Festival η PJ Harvey θα βρεθεί ξανά στην Ελληνική πρωτεύουσα μετά από 8 χρόνια.

Σημείωνε: Release Athens Festival, πλατεία Νερού, Τρίτη 7 Ιουνίου

Muse

Τα λόγια είναι περιττά. Οι Muse στην Αθήνα. Η προπώληση ξεκίνησε την Πέμπτη λίγο μετά τις 12:00 και ήδη έχουν ξεπουλήσει!

Δεύτερη μέρα του Eject Festival και οι Muse θα μας φέρουν το υπερθέαμα τους στην πλατεία νερού (πως θα χωρέσουμε όλοι εκεί;;;;).

Σημείωνε: Eject Festival, πλατεία Νερού, Σάββατο 23 Ιουλίου

The Last Shadow Puppets

Νέος δίσκος, “Everything you’ve come to expect” λατρεμένο ήδη single “Bad Habits” και Rockwave. Ναι κυρίες και κύριοι τα αγόρια των Last Shadow Puppets έρχονται!

(Το lineup της μέρας περιλαμβάνει Dropkick Murphys, Τhe Callas, Whereswilder)

Σημείωνε: Rockwave festival, Μαλακάσα, Κυριακή 5 Ιουνίου

Marina and the diamonds

Μαρίνα-Λαμπρινή Διαμαντή σου λέει κάτι αυτό το όνομα; Μάλλον όχι, έλα να συζητήσουμε όμως το όνομα Marina and the Diamonds… εδώ είμαστε! Πειραιώς 117 και πρώτη φορά που η Μαρίνα μας έρχεται ως άλλη Primadonna Girl να μας μαγέψει!

H Ilia Darlin θα ανοίξει την συναυλία της.

Σημείωνε: Piraeus Academy, Πειραιώς 117 Σάββατο 5 Μαρτίου

Beirut

Indie/folk lovers λυσσάξτε. Beirut, με την υπογραφή του χαρισματικού Zach Condon στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο νεοσύστατο Release Athens Festival!

Σημείωνε: Release Athens Festival, πλατεία νερού, Τετάρτη 1 Ιουνίου

Parov Stelar

Τώρα σοβαρά χρειάζονται συστάσεις;;;;;;;;; Δεν χρειάζονται γι αυτό το μόνο που θα πούμε είναι ότι το Release Athens Festival έρχεται για να κάνει χαμούλη!

Σημείωνε: Release Athens Festival, πλατεία νερού, Παρασκευή 3 Ιουνίου

Sigur Rós

Tέταρτη ημέρα του Release Athens (είπα ότι το έχω αγαπήσει πριν καν «γεννηθεί» ;;;;) θα έρθουν οι Ισλανδοί Sigur Rós. Και όχι ότι χρειάζεται, αλλά νιώθω την ανάγκη βρε παιδί μου να στο πω, είναι ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και σίγουρα το κορυφαίο όνομα στο χώρο του post rock.

Σημείωνε: Release Athens Festival, πλατεία νερού, Δευτέρα 13 Ιουνίου

Tindersticks

Tindersticks στη Στέγη. (Πρέπει να γράψω λίγα ακόμα ε;) Νέο άλμπουμ «The Waiting Room» και κατευθείαν ραντεβού στην Αθήνα! Πρόσεξε… όχι ένα αλλά δύο ραντεβού! Μελαγχολικός ήχος και αισθαντικές νότες θα πλημμυρίσουν την Στέγη!

Σημείωνε: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λ. Συγγρού 107, 25 & 26 Μαΐου

James

Getting away with it, all messed up… και την πρώτη μέρα του EJEKT Festival οι James μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφουν στην Πλατεία Νερού.

Οι James θα έρθουν στην Αθήνα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας με αφορμή τον νέο τους δίσκο «Girl At The End Of The World», ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου.

Σημείωνε: EJEKT Festival, πλατεία νερού, Παρασκευή 8 Ιουλίου

Editors

Οι Editors επιστρέφουν στη σκηνή του EJEKT Festival και ο Τom Smith ετοιμάζεται να μαγέψει την Πλατεία Νερού -ξανά.

Νo more comments.

Σημείωνε: EJEKT Festival, πλατεία νερού, Παρασκευή 8 Ιουλίου

Σημείωση:

Προφανώς και η σειρά που περάστηκαν τα ονόματα είναι τυχαία και έχουμε λυσσάξει όλοι να πάμε σε όλες τις συναυλίες που βλέπεις παραπάνω! Σίγουρα υπάρχουν και άλλες, αλλά ο εγκέφαλος μάλλον δεν έχει προλάβει να τις επεξεργαστεί… οπότε αν λείπει κάτι παρακαλώ πολύ ενημέρωσε μας στο [email protected]

The post Τα λεφτά μου όλα στις συναυλίες -Ποιοι και πότε θα έρθουν! (ΥΓ Μόλις ανακοινώθηκε και PJ Harvey) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα