Ο «Μπακαλόγατος» επιστρέφει… έγχρωμος 54 χρόνια μετά (ΒΙΝΤΕΟ)

10:35 14/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Για πρώτη φορά θα προβληθεί έγχρωμη η θρυλική ταινία «Της κακομοίρας» γνωστή και ως «Ο Μπακαλόγατος» όπου πρωταγωνιστεί ο Κώστας Χατζηχρήστος, στον ρόλο του Ζήκου που σφράγισε την κινηματογραφική του καριέρα.

Η τηλεόραση του ΑΝΤ1 εξασφάλισε το φιλμ σε high definition και πλήρες χρωμάτων και θα το προβάλλει το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 20.00.

Πρόκειται για ελληνική

κωμική ταινία παραγωγής του 1963, σε σενάριο και σκηνοθεσία Ντίνου Κατσουρίδη. Το σενάριο βασίστηκε στο ομώνυμο θεατρικό έργο των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου. Πρωταγωνιστούν εκτός από τον Κώστα Χατζηχρήστου οι Κώστας Δούκας, Νίκος Ρίζος και Μαρίκα Νέζερ.

Ο Ζήκος είναι επαρχιώτης από το Καρπενήσι που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή και είναι ερωτευμένος με την όμορφη Φιφίκα, η οποία θέλοντας να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται. Ο Παντελής αν και προχωρημένης ηλικίας θέλει για λογαριασμό του τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, Λίτσα. Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, αλλά αυτός δεν πτοείται. Προχωρεί στους αρραβώνες, σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας και ερήμην της ίδιας. Ο Παντελής με τον πατέρα της Λίτσας αποφασίζουν να ανακοινώσουν στη Λίτσα την ημέρα των γενεθλίων της ότι ο Παντελής και εκείνη θα αρραβωνιαστούν. Η Λίτσα μόλις το μαθαίνει τρομάζει μόνο με την ιδέα γι’ αυτό προσπαθεί να το αποφύγει… Ευτράπελα, ένα παράταιρο συνοικέσιο και ατελέσφοροι έρωτες προκαλούν άφθονο γέλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα