Ο Αλαφούζος «χωρίζει» με τον Κώστα Κιμπουρόπουλο και παίρνει πίσω την Εύη Κουτσαυτάκη…

16:22 20/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Πέρυσι ήταν ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου. Είχε καταφέρει να εξασφαλίσει την πρώτη από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, στον διαγωνισμό που αργότερα κρίθηκε άκυρος από το Συμβούλιο Επικρατείας, και μάλιστα με τη χαμηλότερη τιμή -οι άλλες δυο κόστισαν σχεδόν τα διπλάσια λεφτά. Φέτος, όμως, απομακρύνεται από τον Σκάι, με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο λόγος για τον διευθύνοντα σύμβουλο Κώστα Κιμπουρόπουλο, που από «ήρωας» μετατρέπεται σε «ανεπιθύμητο πρόσωπο». Τι μεσολάβησε αυτό το 12μηνο και ο Γιάννης Αλαφούζος άλλαξε άρδην άποψη για το πρόσωπό του,

σε σημείο μάλιστα ζητήσει να επιστρέψει άρον άρον στο κανάλι η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία είχε παραιτηθεί πριν από 2 χρόνια, διαφωνώντας με επιλογές που γίνονταν;

Η απάντηση στο ερώτημα φαίνεται πως βρίσκεται στο όνομα Ατζούν Ιλιτζαλί. Σωστά ακούσατε, πρόκειται για τον Τούρκο παραγωγό του περίφημου Survivor, ο οποίος φαίνεται ότι έβγαλε πολύ περισσότερα κέρδη από τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του.

Το «κλειδί», λένε από τον σταθμό του Φαλήρου, ήταν η συμφωνία που υπεγράφη με τον Τούρκο. Τι προέβλεπε; Ότι όσο υψηλότερη τηλεθέαση συγκέντρωνε το παιχνίδι, τόσο μεγαλύτερα ποσοστά από τις διαφημίσεις θα έπαιρνε εκείνος. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι το παιχνίδι σημείωνε κάθε μέρα νέο ρεκόρ, τα υπερκέρδη πήγαιναν στους λογαριασμούς του Ατζούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα