Ο Άκης επιβαρύνει τη θέση της συζύγου και της κόρης του

18:39 27/8/2013 - Πηγή: Aixmi

Είναι προφανές ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει αποφασίσει να το παίξει τρελός μέχρι το τέλος για τις μίζες. Θα αρνείται τα πάντα, θα μιλάει για πολιτική σκευωρία, θα ισχυρίζεται ότι δεν «λαδώθηκε» ποτέ ούτε είχε off shore εταιρείες, ενώ για το κατηγορώ του ταμία του, Νίκου Ζήγρα, θα λέει «ο άνθρωπος είναι ψυχικά διαταραγμένος, έχει περάσει σοβαρή ασθένεια και ο ανακριτής τον έχει μετατρέψει σε ενεργούμενό του».

Φυσικά δεν πρόκειται να πείσει κανέναν και

το ξέρει. Τα εις βάρος του στοιχεία είναι συντριπτικά, τα ακίνητα της συζύγου και της κόρης του δεν κρύβονται με τίποτα. Δεν θέλει, όμως, να έχει ομολογήσει καμιά πράξη του -ας καταδικαστεί χωρίς το δικό του «ναι, πήρα μίζες».

Η στάση του αυτή, βέβαια, κάθε άλλο παρά βοηθάει τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη και την κόρη του Αρετή, για τις οποίες (υποτίθεται ότι) δίνει μάχη, ώστε να αποφυλακιστούν.
Αν ομολογούσε τις πράξεις του και διετύπωνε τον ισχυρισμό ότι εκείνες δεν ήξεραν την προέλευση των χρημάτων, σίγουρα θα βοηθούσε στην ελάφρυνση της θέσης τους. Εκείνος, όμως, προσέχει έως το τέλος τη δική του εικόνα (ό,τι έχει απομείνει απ’ αυτήν) και, ουσιαστικά, αδιαφορεί για την τύχη των δυο γυναικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα