Ντρου Μπάριμορ: Η μητέρα μου με έκλεισε σε ίδρυμα σε ηλικία 14 ετών

11:39 26/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη ζωή της περιγράφει η Ντρου Μπάριμορ στο βιβλίο της Wildflower (Αγριολούλουδο), κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν της.

Η διάσημη ηθοποιός μιλάει για την πορεία της ως παιδί θαύμα σε ηλικία 7 χρόνων με τον ΕΤ , τον εθισμό της στο ποτό και τα ναρκωτικά, το ίδρυμα αποτοξίνωσης σε ηλικία μόλις 14 ετών και το διαζύγιο της μητέρας της. Περιφράφει ακόμη πως στα 15 της ήταν άνεργη και οι γονείς της την είχαν παρατήσει, ενώ αναγκάστηκε να καθαρίζει τουαλέτες στα 16 της για να επιζήσει. Πριν από τα 25 της χρόνια είχε ήδη δύο γάμους και δύο

διαζύγια στο ενεργητικό της!

Στο βιβλίο αποκαλύπτει επίσης ότι ο πατέρας της, ο γνωστός ηθοποιός Τζον Ντρου Μπάριμορ, ήταν ένας βίαιος αλκοολικός. Η μητέρα της και μάνατζέρ της Τζέιντ, γεννήθηκε σε κέντρο κρατουμένων στη Γερμανία, καθώς οι γονείς της είχαν μετακινηθεί με άλλους πρόσφυγες από την Ουγγαρία, στη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν χώρισαν οι γονείς της, η μητέρα της Τζέιντ την πήρε στο Studio 54, όπου έκανε την πρώτη της γνωριμία με τα ναρκωτικά, ενώ την ενθάρρυνε να χορεύει με νεαρούς διάσημους άνδρες! Μόλις στα οκτώ της, αποκαλούσε τον εαυτό της «το κορίτσι των πάρτι»! Στα δεκατέσσερά της , η μητέρα της την έκλεισε σε ίδρυμα για αποτοξίνωση.

«Ναι, η μητέρα μου με έκλεισε σε ίδρυμα. Όμως αυτό μου πρόσφερε, σε βάθος χρόνου, μία μεγάλη αίσθηση πειθαρχίας. Στην αρχή ήταν καλά, μετά όμως ήταν δύσκολα, σκοτεινά και ο ενάμισης χρόνος που έζησα εκεί, ήταν πολύ μεγάλο διάστημα», είχε δηλώσει η γνωστή ηθοποιός.

Η 40άρα πλέον Ντρου Μπάριμορ, είναι καλά στην υγεία της, πετυχημένη και αρκετά δυνατή ώστε να γράψει ένα βιβλίο για τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα