Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Μητέρα δύο παιδιών απανθρακώθηκε σε νταλίκα στην Αχαΐα (BINTEO)

08:58 28/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Ανείπωτη τραγωδία και στην ΕΟ Πύργου – Πατρών όπου μία 38χρονη, μητέρα δύο παιδιών, κάηκε ζωντανή μέσα σε καμπίνα φορτηγού αυτοκινήτου μπροστά στα μάτια του συζύγου και των παιδιών της.

Η εκτροπή του βαρέως οχήματος συνέβη το απόγευμα της Κυριακής. Οι έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ πληροφορίες θέλουν, η εκτροπή του οχήματος να οφείλεται σε μετατόπιση φορτίου.

Η νταλίκα ήταν φορτωμένη με εμπόρευμα από επιχείρηση της περιοχής

της Δυτικής Αχαΐας, με προορισμό την Αθήνα.

Υπό άγνωστες συνθήκες και ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Αποτέλεσμα η νταλίκα να ανατραπεί και στη συνέχεια να εκδηλωθεί πυρκαγιά στο χώρο της καμπίνας που βρίσκονταν συνολικά τέσσερα άτομα, η 38χρονη Ασπασία – σύζυγος του οδηγού και τα δύο ανήλικα παιδιά τους 5 και 6 ετών.

Ο οδηγός σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έσπασε με τα χέρια του το παρμπρίζ του οχήματος. Έβγαλε το αγοράκι από την φλεγόμενη καμπίνα. Έψαχνε το κοριτσάκι του και τελικά έπειτα από λίγο κατάφερε και το βρήκε. Επέστρεψε να βγάλει και τη γυναίκα του όμως δεν πρόλαβε… Ήταν άτυχη, το χέρι της είχε πιαστεί και είχε εγκλωβιστεί.

Πηγή: tempo24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα