Μεθυσμένος ιερέας προκάλεσε τροχαίο, μάλωσε με πολίτες, «έπαιξε» κυνηγητό με την αστυνομία!

12:46 14/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο κέντρο του Πύργου όπου ένας ιερέας, σε κατάσταση μέθης, προκάλεσε τροχαίο με υλικές ζημιές, διαπληκτίστηκε με πολίτες και έκανε τους αστυνομικούς να τον «κυνηγούν» προκειμένου να τον προσάγουν στο Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Όλα ξεκίνησαν στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής όταν ένας θαμώνας καφέ είδε τον γνωστό του ιερέα και του φώναξε. Ο ιερέας στην προσπάθειά του να σταματήσει προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών με το αγροτικό του αυτοκίνητο. Σταμάτησε και κατέβηκε, όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς ο ιερέας χρησιμοποίησε απρεπές

λεξιλόγιο – σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες και διαπληκτίστηκε με πολίτες, μεταξύ αυτών και με μια γυναίκα υπάλληλο καφετέριας.

Κλήθηκε λοιπόν η Αστυνομία για τον μεθυσμένο ιερέα για να επιβληθεί η τάξη. Μάταια προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν για να τους ακολουθήσει για τα προβλεπόμενα στο Τμήμα. Ο ιερέας ζητούσε έναν καφέ σκέτο να πιει, ρωτούσε πού ήταν ο καφές του, θεωρώντας πως τον είχε ήδη παραγγείλει και γενικότερα επικρατούσε ένταση στο σημείο, όπου με την πάροδο του χρόνου είχε δημιουργηθεί «εξέδρα» με κοινό που παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα.

Τελικά ο ιερέας συνελήφθη μετά την προσαγωγή του στο τμήμα, για την οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, δεν πρόκειται για ιερέα του Πύργου, αλλά ορεινής περιοχής στα όρια του νομού και δεν έχει γίνει γνωστό στο δυναμικό ποιας Ιεράς Μητρόπολης ανήκει.

Πηγή: ilialive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα