«Τιμώρησε» τον εαυτό του ο Σαββίδης

10:39 14/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να… τιμωρήσει τον εαυτό του και να μην παρακολουθήσει ούτε ένα ματς της ομάδας του, όσο ισχύει η τιμωρία του γηπέδου της Τούμπας!

Στο περιθώριο του πρόσφατου συνεδρίου και πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη, ο ομογενής επιχειρηματίας ρωτήθηκε για το αν θα βρίσκεται αύριο στην Τούμπα για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία, απαντώντας σε χορηγούς και συνεργάτες του πως «σε κανένα ματς

κατά το οποίο είναι τιμωρημένοι όλοι οι φίλαθλοι μας δε θα είμαι εγώ στο γήπεδο».

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» εξήγησε ότι δεν αισθάνεται καθόλου καλά «να είμαι σε ένα γήπεδο που δεν μπορούν να είναι και οι υπόλοιποι φίλαθλοί μας», τονίζοντας πως η βαριά τιμωρία των επτά αγωνιστικών, όσο ισχύει, αφορά και τον ίδιο. Ουσιαστικά, είναι ένας τρόπος έκφρασης και αντίδρασης από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ποτέ δεν συμβιβάστηκε με την ιδέα της βαριάς τιμωρίας των επτά αγωνιστικών.

Εδώ και μήνες καταβάλλονται προσπάθειες από τη διοίκηση της ΠΑΕ ώστε η ομάδα να μην ξανατιμωρηθεί και να μην κλείσει η ποτέ ξανά η Τούμπα, ενώ ουσιαστικά ο κ. Σαββίδης μ’ αυτή του την πράξη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα συσπείρωσης προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ. «Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε», υποστήριξε.

Από την στιγμή που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη η παρουσία του ή όχι στα δύο μεγάλα εκτός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό (22/10) και με ΑΕΚ (5/11), γίνεται αντιληπτό ότι ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» θα ξαναδεί από κοντά την ομάδα του, στο πρώτο παιχνίδι με την παρουσία κόσμου στις κερκίδες της Τούμπας, αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 10 Δεκεμβρίου.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα