Δελτία των 8: Νέες ανατροπές χθες με την πολύκροτη υπόθεση Ζαφειρόπουλου

11:14 14/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Νέες ανατροπές σημειώθηκαν χθες στη «διακεκαυμένη» ζώνη των 8, καθώς άλλαξε πάλι η σειρά κατάταξης των κεντρικών δελτίων.

Η συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου κυριάρχησε, όπως ήταν φυσικό, και έκρινε σε μεγάλο βαθμό την επίδοση κάθε δελτίου, ανάλογα με την προετοιμασία καθενός.

Το νέο στοιχείο από το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν είναι ότι ο Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου ξεπέρασε το 20%. Αφιερώνοντας μισή ώρα στο πολύκροτο θέμα και φιλοξενώντας στο στούντιο τον Μάκη Βορίδη, βουλευτή, δικηγόρο και προσωπικό φίλο

του Ζαφειρόπουλου έφτασε το 20,7 (ενώ σε καθημερινή βάση τις τρεις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν στην περιοχή του 13%).

Στη δεύτερη θέση πέρασαν οι ειδήσεις του Σκάι με την Εύα Αντωνόπουλου, καθώς διόρθωσαν το προχθεσινό λάθος τους (είχαν υποτιμήσει το θέμα). Χθες του αφιέρωσαν περίπου 30 λεπτά, με ρεπορτάζ, ενεργοποίηση και του πολύπειρου Τάσου Τέλλογλου, ενώ εξασφάλισαν ζωντανή συνέντευξη μιας στενής φίλης της οικογένειας Ζαφειρόπουλου. Έτσι, συγκέντρωσαν 11,6%.

Αντίθετη κατεύθυνση ακολούθησε το δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. Κλώτσησε και έχυσε την «καρδάρα» που είχε γεμίσει προχθές. Στάθηκε μόλις 15 λεπτά στη δολοφονία και στη συνέχεια μετέδωσε την υπόλοιπη ειδησεογραφία, όταν προχθές είχε επιδείξει εξαιρετικά αντανακλαστικά, μεταδίδονται 20 λεπτά για την υπόθεση.

Λογικό ήταν, λοιπόν, να περιοριστεί χθες στην τρίτη θέση με 9,9%.

Οι καθημερινές ανακατατάξεις δείχνουν πόσο ευμετάβλητο είναι το τηλεοπτικό έδαφος στη ζώνη των 8.

* Τα στοιχεία αναφέρονται στη ζώνη 20.00 – 20.45

Keywords
Τυχαία Θέματα