Μάριος Ιωαννίδης για τον σταυρό του Ντάνου – Ποια η σχέση με Καινούργιου; (ΒΙΝΤΕΟ)

15:22 12/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Μάριος Πρίαμος, μίλησε για τη «μετα survivor» εποχή στο Sigma Live, λέγοντας ότι πατώντας το πόδι του στην Κύπρο, ένιωσε κάτι πρωτόγνωρο. «Ήταν ένα σοκ για μας τους «Μαχητές», κάτι πρωτοφανές. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συνεχή στήριξή του». Πρόσθεσε, δε, ότι το «Survivor»

ήταν μια «διέξοδος για τον κόσμο. Για να ξεφεύγει από την καθημερινότητά του. Το παιχνίδι είναι ένας μικρόκοσμος«.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις φιλίες που έκανε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Σχετικά με το περιστατικό με τον σταυρό του Ντάνου και την κίνησή του που παρεξηγήθηκε είπε:

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα παιδί που πιστεύει πάρα πολύ στον Θεό. Και εγώ πιστεύω στο Θεό. Σέβομαι απόλυτα την επιθυμία του άλλου να κάνει οτιδήποτε θέλει. Αυτό που είδα σε ένα βίντεο τελοσπάντων ότι τον κορόιδεψα για τον σταυρό, δεν έγινε ακριβώς έτσι. Ήταν όταν ήταν το παιχνίδι με τον κύλινδρο και είχα πει εάν είναι να κερδίζω όλα τα παιχνίδι να βάζω κάτι με το σταυρό. Και έκανα το σταυρό μου. το σταυρό μου εγώ τον έκανα πάρα πολλές φορές, το οποίο δεν έχω δει ποτέ στην τηλεόραση. Τον έκανα όμως όταν ένιωθα εγώ ότι πρέπει να τον κάνω. Τον έχω κάνει και σε παιχνίδι και στο camp και όταν είμαι μόνος μου στη θάλασσα και σκέφτομαι τα δικά μου».

Επίσης, τόνισε ότι συνδέθηκε πιο πολύ με τον Κωνστανίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, λόγω του χαρακτήρα τους αλλά και λόγω των καταστάσεων που βιώσαν». Μάλιστα, ο Μάριος Πρίαμος αναφέρθηκε και στον Γιάννη Σπαλιάρα, λέγοντας ότι «δεν το ‘χε καθόλου με τ’ αγωνίσματα. Γενικά, ο Σπαλιάρας έβγαζε μια αφέλεια προς τα έξω και ήταν αδύνατος παίκτης«.

Τέλος, ερωτηθείς για τις φήμες περί σχέσης με την Ελληνίδα παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, ο Μάριος Πρίαμος επεσήμανε ότι δεν είχαν κάποια επικοινωνία, παρά μόνο όταν τον πλησίασαν άτομα από την εκπομπή της, για να στείλει το δικό του μήνυμα στην παρουσιάστρια, καθώς η ίδια, μέσα από την εκπομπή της, έδειχνε την ιδιαίτερη προτίμησή της προς το πρόσωπο του «τρελού Κύπριου»

Keywords
Τυχαία Θέματα