Μαρία Παντελή: Ο Παπακωνσταντίνου κατέστρεψε τη ζωή μου

22:45 23/2/2013 - Πηγή: Aixmi

Η «άγνωστη πλούσια» της πολυσυζητημένης λίστας Λαγκάρντ, Μαρία Παντελή, μιλά στο γερμανικό περιοδικό «Focus» για το σκάνδαλο, δίνοντας τη δική της εκδοχή για το πώς περιλαμβάνεται το δικό της όνομα στην λίστα, ενώ ξεσπά εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου λέγοντας ότι της κατέστρεψε τη ζωή. Αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι κατέθεσε αγωγή εναντίον του.

Δηλώνει ότι μετανάστευσε στη Γαλλία με τον άντρα της και τα παιδιά της, γιατί στην Ελλάδα

διαπομπεύτηκε.

«Η συνολική διαδικασία του υπουργείου Οικονομικών ήταν εγκληματική», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Ημουν διοικητική υπάλληλος μιας εταιρείας, η οποία συμβούλευε επενδυτικά funds, με αμοιβή 2,000 ευρώ το μήνα. Η δουλειά μου ήταν να πρωτοκολλώ τις κινήσεις των λογαριασμών. Ο Παπακωνσταντίνου διαβίβασε το όνομά μου, έτσι απλά, και χωρίς περαιτέρω εξέταση από το ΣΔΟΕ. Αυτό παραποίησε όλη μου τη ζωή, διότι όλοι νόμισαν ότι είχα περιουσία 500 εκατομμυρίων ευρώ».

Ιδιαίτερα επισημαίνει το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών διαβίβασε τη λίστα Λαγκάρντ σε συνεργάτη του, ο οποίος δεν ήξερε καμία ξένη γλώσσα.

«Ο άνθρωπος κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή ότι μετέφρασε τη λίστα με το πρόγραμμα Google Translate, επειδή διαφορετικά δεν μπορούσε να την καταλάβει. Ακριβώς εκεί στηρίζεται η αγωγή μου κατά του Παπακωνσταντίνου. Κατέστρεψαν πλήρως τη ζωή των παιδιών μου, των γονιών μου, του άντρα μου και τη δική μου με μια μετάφραση μέσω Ίντερνετ. Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν υπουργό ο οποίος ισχυρίζεται ότι αντέγραψε τα δεδομένα από το επίσημο CD, που εστάλη από τη Γαλλία, σε στικ για να τα «σιγουρέψει»…

Keywords
Τυχαία Θέματα