Λεβέντης: Θέλω απαντήσεις όχι λογύδρια – Τσίπρας: Δεν φταίω εγώ που δεν υπάρχει δυνατότητα διαλόγου

11:54 24/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Στη δευτερολογία του στην Ώρα του πρωθυπουργού όπου έθεσε ερώτηση για το Eurogroup και τη διαπραγμάτευση, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο τόνισε «μας είπε ότι είναι έτοιμο το περίγραμμα της συμφωνίας, όταν οι θεσμοί έρχονται τώρα για διαπραγματεύσεις».

Και απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα

τού είπε: «Θέλω απαντήσεις και όχι λογύδρια κ. πρωθυπουργέ«.

Από την πλευρά του εκείνος επέρριψε και πάλι ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας: «Δεν ευθύνομαι εγώ που σήμερα δεν υπάρχει δυνατότητα διαλόγου με την αξιωματική αντιπολίτευση«.

Επιπλέον αντέτεινε: «Δεν βγήκαμε να πούμε ότι οι ασφαλιστικές εισφορές δεν επιβάρυναν κάποια συγκεκριμένα εισοδήματα.Το 77% των ελευθέρων επαγγελματιών ελαφρύνονται από τις ασφαλιστικές εισφορές, σύμφωνα με έρευνα της ΓΣΕΕ. Δεν είμαστε αυτοί που επιβαρύναμε την ελληνική οικογένεια με φόρους. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις κατάφεραν να μειώσουν τον εθνικό πλούτο κατά 25% μέσα σε μια τετραετία. Στόχος μας είναι η ανεργία το επόμενο διάστημα να μειωθεί. Εθνικός στόχος να επανέρθει η εργασιακή κανονικότητα», ανέλυσε ο πρωθυπουργός.

Και υπογράμμισε: «Είμαστε αποφασισμένοι να σηκώσουμε το βάρος της ευθύνης μόνοι δίνοντας μια μάχη για να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια«.

Keywords
Τυχαία Θέματα