Λεβέντης προς Τσίπρα: Γιατί το τραβήξατε τόσο πολύ; Αφού θα τα δεχθούμε όλα

11:04 24/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Απευθύνοντας την επίκαιρη ερώτησή του σχετικά με τα μέτρα που δέχθηκε η ελληνική κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση στο Eurogroup, προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά την «Ώρα του πρωθυπουργού», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε: «Υπάρχει ανησυχία στο πανελλήνιο για το κλείσιμο της αξιολόγησης. Γιατί το τραβήξατε τόσο πολύ; Αφού θα τα δεχθούμε όλα«.

Ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση επεσήμανε «τι είδους πολιτική είναι αυτή, από τη μια να τα παίρνουμε και από την

άλλη να λέμε ότι θα σας τα δίνουμε πίσω; Έχουμε μπερδέψει τι είναι μέτρο και τι είναι μεταρρύθμιση. Χρειάζεται στην Ελλάδα μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση που πιστεύει στην Ελλάδα και την Ευρώπη.«.

Επίσης, διερωτήθηκε «πώς θα πάρει πίσω ο φορολογούμενος τα χρήματα από τα νέα μέτρα, πώς θα ισοβαθμήσει το τσεκούρι από τη μείωση των συντάξεων και τη μείωση του αφορολόγητου;».

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε επιπλέον ότι «η κυβέρνηση θα δεχθεί όλα τα μέτρα και αυτό θα το δούμε την Τρίτη, όταν και θα έρθουν οι δανειστές στην Αθήνα. Θα τα αποδεχθούμε όλα και ας λέει η κυβέρνηση για αντισταθμιστικά μέτρα».

Σχετικά με τη στάση των βουλευτών της συγκυβέρνησης επεσήμανε ότι «σύμφωνα με την ηθική, όποιος βουλευτής διαφωνεί, παραιτείται και πηγαίνει σπίτι του».

Keywords
Τυχαία Θέματα