Λαύρος ο Λαζόπουλος κατά Σταύρου Θεοδωράκη – Αποκαλεί «πλοκάμι» το Ποτάμι

22:40 13/5/2014 - Πηγή: Aixmi

Ολομέτωπη επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, απαντώντας στην κατηγορία του ότι δεν κάνει -εδώ και καιρό- σάτιρα αλλά προπαγάνδα.

Έφτασε στο σημείο να τον αποκαλέσει «πλοκάμι» της διαπλοκής -παραφράζοντας, μάλιστα, τους στίχους από το τραγούδι «Άννα δεν είναι η βροχή που σου χαράκωσε το βλέμμα» -τραγούδι που είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία πριν από 30 χρόνια με τον Κώστα Καράλη.

Και δεν σταμάτησε εκεί.
Υποστήριξε

ότι το καταλάβει από παλιά, όταν έβλεπε τη σχέση του Θεοδωράκη με τον Σημίτη, καθώς και τη δουλειά του αργότερα στην κρατική τηλεόραση.

Ισχυρίστηκε, ακόμη, ότι του επετέθησαν τα ΜΜΕ της διαπλοκής (ιδιαίτερα το Μega)μόλις του έγινε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο -την οποία δεν δέχθηκε καν, όπως είπε.
«Τα κανάλια λένε ψέματα, μην τα πιστεύετε», έλεγε και ξανάλεγε, για να προσθέσει ότι και όλα τα γκάλοπ λένε ψέματα.
«Μην τα πιστεύετε, θα διαψευστούν το βράδυ της Κυριακής, είπε.

Προφανώς μόνον ο ίδιος λέει την αλήθεια. Ολόκληρη όχι μισή. Παρότι είναι φουλ κομματικοποιημένος και διαπραγματεύτηκε επί δυο εβδομάδες την πιθανότητα να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και, τελικά, είπε όχι γιατί;
Επειδή δεν του το επιτρέπουν τα (χρυσοφόρα) επαγγελματικά του συμβόλαια -όχι γιατί πιστεύει ότι είναι άλλο η σάτιρα και άλλο η πολιτική…

Keywords
Τυχαία Θέματα