Ο Παπανδρέου ετοιμάζεται για πόλεμο με Βενιζέλο και Σαμαρά

14:27 13/5/2014 - Πηγή: Aixmi

Δικαίωση της θέσης ότι συμφέροντα εντός και εκτός Ελλάδας τον ανέτρεψαν από την πρωθυπουργία, θεωρεί ο Γιώργος Παπανδρέου το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των Financial Times για τη δραματική νύχτα των Καννών, και ετοιμάζεται να στραφεί εναντίον Βενιζέλου

και Σαμαρά. Απλώς δεν το κάνει τώρα, επειδή δε θέλει να κατηγορηθεί ότι υπονομεύει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενόψει των διπλών εκλογών.

Η λακωνική φράση -σχόλιο στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «είναι ώρα να μιλήσουν οι άλλοι τώρα», τα λέει όλα. Η μυστική συνομιλία Μπαρόζο -Βενιζέλου στις Κάννες, με την προτροπή του προέδρου της Κομισιόν «Βαγγέλη σκότωσε το Δημοψήφισμα» και η τηλεφωνική συμφωνία του με τον Αντώνη Σαμαρά για κυβέρνηση συνεργασίας στην Αθήνα, με τη συμμετοχή και της ΝΔ, αποτελούν τα νέα στοιχεία που ο Παπανδρέου θεωρεί, πλέον, ατού στα χέρια του.

Και η πλευρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, πάντως, δείχνει έτοιμη για την αναμενόμενη (μετεκλογική) σύγκρουση.

Ήδη στη χθεσινή ανακοίνωση περιλαμβάνεται η φράση «κάποια στιγμή εκείνοι που ήταν στις Κάννες θα μιλήσουν με αυθεντικό τρόπο για όσα συνέβησαν». Και προφανώς δεν εννοεί τον Παπανδρέου, αλλά τον εαυτό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα