Κορυφαίος σωματοφύλακας: Η Νταϊάνα δολοφονήθηκε- Ήταν γελοία τα μέτρα ασφαλείας της

16:51 13/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Mύδρους κατά της ασφάλειας του ξενοδοχείου The Ritz όπου διέμενε η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξαπολύει κορυφαίος σωματοφύλακας που εργαζόταν για τις μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας και είκοσι χρόνια μετά λίγο πριν την επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας και του συντρόφου της Ντοντι Αλ Φαγέντ έρχεται να πει πως η Νταϊάνα «χτυπήθηκε» μετά από παραβίαση της ασφάλειας.

Ο κορυφαίος σωματοφύλακας Alan McGregor, αποκάλυψε όπως αναφέρει στο αποκλειστικό της δημοσίευμα η βρετανική

Sun ότι λίγη ώρα πριν το τροχαίο ένας μυστηριώδης υπάλληλος του ξενοδοχείου οδήγησε το μοιραίο αυτοκίνητο.

Το όχημα βρισκόταν στην πίσω είσοδο του ξενοδοχείου Ritz χωρίς επιτήρηση. Μια περιοχή που δεν ήταν ασφαλής ούτε την επιτηρούσαν κατάλληλοι πράκτορες.

Ο 68χρονος πράκτορας υποστηρίζει ότι αντιμετώπιζαν την Νταϊάνα σαν να ήταν μια οποιαδήποτε γυναίκα. «Δεν υπήρχε περίπτωση» να επιτρεπόταν στον Henri Paul, έναν μη εξειδικευμένο οδηγό, να τη μεταφέρει.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έμενε στο ξενοδοχείο Ritz, στο Παρίσι, τη νύχτα του μοιραίου τροχαίου. «Τη νύχτα που πέθανε, με ξύπνησε η γυναίκα μου να μου πει τα νέα. Η πρώτη μου απάντηση ήταν ότι δεν με εκπλήσσει», δήλωσε στη Sun ο Alan McGregor.

«Είχα δει τόσο σοβαρές παραβιάσεις στην ασφάλειά της στο ξενοδοχείο και συνέβαιναν παράξενα πράγματα. Θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα. Η ασφάλεια εκείνη τη νύχτα ήταν γελοία».

Ο Alan McGregor ήταν επιφορτισμένος με την προστασία μελών της βασιλικής οικογένειας στο ξενοδοχείο τους μήνες πριν από το μοιραίο τροχαίο. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να προγραμματίζεται σχέδιο δολοφονίας της ακόμα και 6 μήνες πριν το μοιραίο τροχαίο. Το Ritz είχε δικό του προσωπικό και λιμουζίνες, καθώς και εξουσιοδοτημένους οδηγούς.

Το γεγονός ότι ο Henri Paul ήταν πίσω από το τιμόνι για τον Alan McGregor είναι κάτι περισσότερο από τραγική σύμπτωση. Η αρχική δικαστική έρευνα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως το δυστύχημα προκλήθηκε από την απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου λόγω του ότι ήταν μεθυσμένος ο Henri Paul.
Αλλά ο Alan McGregor όμως υποστηρίζει ο Henri Paul δεν έπινε. Όμως το βίντεο από το κελιστό κύκλωμα παρακολούθησης δεν δείχνει αντιδράσεις μεθυσμένου ανθρώπου. Εξάλλου ο Paul δεν έπινε0 καθόλου. Δεν τον είδα ποτέ να αγοράζει αλκοόλ. Δεν βγαίνει άκρη, συμπληρώνει.

Έχω περάσει από το τουνελ όπου συνέβη το μοιραίο πολλές φορές και είναι απίθανο να συγκρουστεί στο συγκεκριμένο σημείο.
Θα έλεγες ότι όλα τα στοιχεία είναι μια τραγική σύμπτωση, αλλά ένα μέρος μου πιστεύει ότι κάποιος προετοίμαζε τον θάνατό της τουλάχιστον 6 μήνες. Ενω βρισκόμουν στην Ανγκόλα είχαμε πολλές συναντήσεις εκείνη την περίοδο όπου συζητούσαμε τρόπους με τους ποίους θα επιχειρούσαν να σκοτώσουν ή να τραυματίσουν την Νταϊάνα. Ο μεγαλύτερος φόβος μας ήταν ένα τροχαίο δυστύχημα και ακριβώς 8 μήνες αργότερα αυτό ακριβώς συνέβη.

Δε νομίζω ότι θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά συνέβη. Αλλά τα στοιχεία δεν κολλάνε. Τον Φεβρουάριο του 1998 ο ίδιος ο Mohamed Al-Fayed, ιδιοκτήτης του Ritz στο Παρίσι, και πατέρας του συντρόφου της Νταϊάνας, υποστήριξε δημόσια ότι είχε οργανωθεί το τροχαίο. Μάλιστα τότε κατηγορούσε την MI6 και τον δούκα του Εδιμβούργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα