Σκότωσε τη γυναίκα του και τον εραστή της-Τους έπιασε στα «πράσα»

16:26 13/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένας 42χρονος ομολόγησε πως προσποιήθηκε ότι πήγε στη δουλειά παραφύλαξε και εισέβαλε στο σπίτι του λίγη ώρα αργότερα πιάνοντας επ’ αυτοφώρω τη γυναίκα του με τον εραστή της στο κρεβάτι τους.

Τα τρία παιδιά του ζευγαριού κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.

Άμέσως μετά ο θολωμένος από μίσος σύζυγος παραδόθηκε στην αστυνομία ομολογώντας το διπλό έγκλημα λέγοντας: Ήταν άπιστη και ντρόπιαζε την τιμή μου σαν άντρα. Το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω από τη ζωή μου τη γυναίκα που κατέστρεψε τη ζωή μου σε αυτόν τον κόσμο.

Ο 42χρονος Juan Carlos Garcia,

είχε υποψιαστεί πως η 39χρονη σύζυγός του Sandra Castellanos, τον απατούσε με τον 35χρονο Noe Gomez, μέσα στο σπίτι τους στο Ατλάντικο στην Καλομβία.

Εργαζοταν ως σεκιούριτι νυχτερινές βάδιες και έτσι τις νύχτες έλειπε από το σπίτι. Ήταν οι ώρες που η γυναίκα του έβρισκε την ευκαιρία κι έβαζε τον εραστή της στο σπίτι ενώ τα τρία παιδιά του ζευγαριού κοιμόντουσαν σε διπλανά δωμάτια. Ένα βράδυ λοιπόν προσποιήθηκε ότι έφυγε για δουλειά και έμεινε να παραφυλάει. Λίγη ώρα αργότερα πήρε τηλέφωνοσ το σπίτι δήθεν να ρωτήσει για τα παιδιά.. Η γυναικα του απάντησε πως κοιμόντουσαν από νωρίς γιατί είχαν σχολείο το πρωί. Λίγο αργότερα εισέβαλε στο σπίτι και βρήκε το παράνομο ζευγαρι να κάνει έρωτα στο κρεβάτι του.

Ήθελα να την πιάσω με τα χέρια στη βρωμιά, είπε αργότερα ο δράστης στους αστυνομικούς χωρίς να δείξει στιγμή μετάνοιας.

Ο Garcia συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών, ενώ τα παιδιά τα ανέλαβαν συγγενείς.

Keywords
Αναζητήσεις
ο πυθονας κ η γυναίκα που κοιμόντουσαν μαζί
Τυχαία Θέματα