«Μαζί στη ζωή και στον θάνατο ή… θα σε πάρω μαζί μου»

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλους». Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Πάνος Καμμένος στέλνει… ραβασάκι στον Τσίπρα και του λέει ουσιαστικά «μην τολμήσεις να με αδειάσεις». Την πρώτη φορά που το είπε πολλοί κατηγόρησαν τον Καμμένο για υποδούλωση στον ΣΥΡΙΖΑ,

για θυσία προκειμένου να μη χάσει την εξουσία.

Η δεύτερη φορά, όμως, δείχνει ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει σχέδιο και δεν πρόκειται για μια απλή ικεσία στον Τσίπρα για να τον κρατήσει. Ο Καμμένος, για όσους τον γνωρίζουν, απειλεί τον Αλέξη με τα μηνύματα που του στέλνει. Του λέει πράγματι να μην τολμήσει να σκεφτεί κάτι άλλο, κάποια άλλη συνεργασία.

«Μαζί στη ζωή και στον θάνατο ή… θα σε πάρω μαζί μου». Αυτό είναι το μήνυμα πίσω από τις λέξεις, αυτή είναι η υπενθύμιση στο Μαξίμου τώρα που σφίγγουν τα γάλατα και υπάρχουν κι άλλοι… γαμπροί.

Ο Λαλιώτης με το άρθρο του προκάλεσε πανικό στον Καμμένο. Κάποιες κινήσεις για μια ενιαία κεντροαριστερά απέναντι στη ΝΔ, δείχνουν ότι η συγκατοίκηση με τους ΑΝΕΛ βαίνει προς το τέλος της. Οι διαφοροποιήσεις σε βασικές επιλογές της κυβέρνησης και η ξεφτίλα με τις δηλώσεις Βούτση για την ορθοδοξία αποδεικνύουν επίσης πως όση συγκόλληση κι αν υπάρχει, όση εξουσία κι αν μοιραστεί πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου που ο ισχυρός Αλέξης θα πατήσει σαν σκουλήκι τον ανίσχυρο Πάνο.

Όσο κι αν κάποιοι ανόητοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται της ΝΔ και τους ΑΝΕΛ να παίρνουν 3,5%, η αλήθεια είναι διαφορετική. Οι μαϊμούδες που κυκλοφορούν στο Μαξίμου, το ΑΠΕ και σε διάφορα ανυπόληπτα σάιτ στερούνται σοβαρότητας.

Η αλήθεια είναι ότι καταρρέουν και γι’ αυτό ο Τσίπρας ετοιμάζει το επόμενο βήμα του βοηθούμενος από τελειωμένους Πασόκους οι οποίοι ονειρεύονται αναβίωση του ανδρεοπαπανδρεϊκού καθεστώτος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη γραμμή. Κι αυτό βεβαίως δεν χωράει τον... καμένο Πάνο Καμμένο. Κάποια στιγμή θα τον… τελειώσουν πριν το τέλος τους.

Όσοι όμως ξέρουν πως σκέφτεται ο Καμμένος λένε ότι οι έμμεσες απειλές του κρύβουν και κάτι άλλο. Αυτό το «μαζί ως το τέλος» δείχνει ότι ο τύπος μαζεύει στοιχεία, ετοιμάζει φακέλους, ξέρει γεγονότα, πρόσωπα και πράγματα από τα τελευταία 2,5 χρόνια και θα τα χρησιμοποιήσει όταν έρθει η ώρα.

Τους κρατάει στο χέρι, ξέρει ότι είναι… ανοικτοί σε διάφορα θέματα και με τα χαρτιά στο χέρι γνωρίζει ότι δεν θα τον αδειάσουν τόσο εύκολα. Θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του, όπως λένε σε απλά ελληνικά, μάγκικα και πασαλιμανιώτικα.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο Τσίπρας θα έχει τα κότσια να διώξει τον Καμμένο και να αναζητήσει αλλού στηρίγματα γνωρίζοντας ότι βάζει σε κίνδυνο ακόμη και προσωπικά μυστικά; Ή μήπως θα κάνει για ακόμη μια φορά τουμπεκί ψιλοκομμένο ανεχόμενος του ΑΝΕΛ;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα