Κοντομηνάς στο παρά 5: Στημένος ο διαγωνισμός για τις άδειες

23:42 29/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες, ο ιδιοκτήτης του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς χαρακτηρίζει στημένο τον διαγωνισμό.

Με έκτακτο δελτίο στο σταθμό αποκαλύπτει ότι ο δικηγόρος του δημοσίου Γιάννης Μαντζουράνης είναι και συνήγορος του Βαγγέλη Μαρινάκη, που διεκδικεί μια από τις 4 τηλεοπτικές συχνότητες. Ρεπόρτερ του καναλιού ανέφερε συγκεκριμένα ότι στις 14 Ιουλίου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επισκέφθηκε

την Πρόεδρο και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενος από τον κ. Μαντζουράνη, ο οποίος δήλωσε ότι είναι δικηγόρος του.

Στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος επεσήμανε ότι ο κ.Μαντζουράνης, ως δικηγόρος του δημοσίου αυτή τη φορά, έκρινε το απόγευμα ότι μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ο Χρήστος Καλογρίτσας, παρότι προσκόμισε την εγγυητική επιστολή των 3 εκατομμυρίων ευρώ στις 3.40 το μεσημέρι, 4ο λεπτά μετά τη λήξη της προθεσμίας.

Βέβαια, ο κ.Μαντζουράνης σημείωσε ότι ο νόμος μιλάει γενικώς για την προηγούμενη μέρα, εννοώντας έως τα μεσάνυχτα.Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε δύο αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας που όριζαν ως καταληκτική ώρα την 7η απογευματινή.

Ο Δήμος Βεύκιος, που είναι πολύ κοντά στον ιδιοκτήτη του Alpha, χαρακτήρισε στημένο τον διαγωνισμό, τονίζοντας ότι ευνοούνται δύο από τους νέους «παίκτες» (Μαρινάκης, Καλογρίτσας). Υπογράμμισε ότι ο Alpha δεν θα προσέλθει στον διαγωνισμό ως «φτωχός συγγενής».

Keywords
Αναζητήσεις
dikhgoros tou marinakh o synhgoros tou dhmosiou gia ton diagwnismo twn kanaliwn
Τυχαία Θέματα