Επιθεση παππα σε σκαϊ και νδ για τις αδειες

23:35 29/8/2016 - Πηγή: Fimotro
ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΙΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Σφοδρή επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ταυτίζοντας τη ΝΔ με το κανάλι του Φαλήρου, εξαπέλυσε πριν από λίγο από την Ολομέλεια της Βουλής ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με...
αφορμή όσα συμβαίνουν γύρω από τον διαγωνισμό για τις
τηλεοπτικές άδειες. “Η Νέα Δημοκρατία πρέπει σήμερα να ανασκευάσει τη γραμμή περί ακύρωσης του διαγωνισμού. Θα δοθούν για πρώτη φορά άδειες νόμιμες και αν έρθει στην εξουσία θα τις ανακαλέσει και θα δώσει πίσω τα λεφτά;Σήμερα πρέπει η Ν.Δ να ανακαλέσει. Να πει ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα” είπε αρχικά ο κ. Παππάς.
Αμέσως μετά απαντώντας στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο φωτογράφισε την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ λέγοντας ότι κανένας δεν μπορεί να παρακάμψει τον διαγωνισμό τρομοκρατώντας κρατικούς λειτουργούς. “Τρόπος για υπέρβαση της νομιμότητας δεν υπάρχει και κανένας δεν πρέπει να προκαλεί την τύχη του.

Οι νομοι ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως τσέπης, ονόματος, ένδοξου παρελθόντος ή και μέλλοντος. Όποιος νομίζει ότι μπορεί τρομοκρατώντας δημόσιους λειτουργους να παρακάμψει την πρώτη κρυστάλλινη διαδικασία πλανάται πλάνην οικτράν” είπε. Ακούγοντας μάλιστα τον κ. Νικολόπουλο να αναφέρεται στον πόλεμο που έδωσε η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή κατά της διαπλοκής ο κ. Παππάς φωτογράφισε τον Θ.Ρουσόπουλο τον οποίον και κάλεσε να μιλήσει: “ Οι προκάτοχοί μου να τιμήσουν το παρελθόν τους. Να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί δεν έγινε διαγωνισμός επί δικής τους θητείας. Τους πίεσε κάποιος; Τους απείλησε; Αυτά περιμένει να ακούσει ο λαός από προκατόχους μου”.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της εικόνας που η ΕΡΤ κατηγορεί ότι της έκλεψε ο ΣΚΑΙ τον Δεκαπενταύγουστο από την Τήνο, το οποίο ήταν και το θέμα της ερώτησης του κ. Νικολόπουλου ο Υπουργός Επικρατείας ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως η ΕΡΤ θα στείλει την υπόθεση στα δικαστήρια. Ο κ. Παππάς έκανε ξεκάθαρα λόγο για “κλοπή” της εικόνας της ΕΡΤ από τον ΣΚΑΙ χαρακτηρίζοντας τα όσα έπραξε ο ΣΚΑΙ ως “σύμπτωμα γενικευμένης αντίληψης της ιδιοκτησίας καναλιών. “Νομίζουν ότι η δημόσια περιουσία είναι για να τους υπηρετεί. Ιδιωτική πρωτοβουλία που βασίζεται στα κλοπιμαία;” κατέληξε ο κ. Παππάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα