Κικίλιας: Κανείς δεν θα ψηφίσει τα μέτρα του κ. Τσίπρα και τα αντίμετρά του

13:31 7/3/2017 - Πηγή: Aixmi

«Κανένας δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα του κ. Τσίπρα και τα αντίμετρά του. Ανήκουν εξ ολοκλήρου στους κκ. Τσίπρα και Καμμένο», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στον Real Fm 97.8, κρατά το μήνυμα του

Κυριάκου Μητσοτάκη «όλοι μαζί».

«Όλοι μαζί στη προσπάθεια να γυρίσει αυτό το μελαγχολικό κλίμα, οικονομικό, κοινωνικό, ψυχολογικό, το οποίο υπάρχει και η χώρα να ξαναμπεί σε μία σειρά. Σε αυτό δεν έχει κανένας αντίρρηση», είπε και υπογράμμισε πως δεν υπάρχει περιθώριο για κανέναν να συμβιβαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κάνει ζημιά στη χώρα και ανέφερε πως χθες ο κ. Τσίπρας μιλούσε για ανάπτυξη, την ίδια ώρα που βγήκε η ΕΛΣΤΑΤ και μίλησε για 1,1 ύφεση το δ’ τρίμηνο του 2016.

«Ανήκουστα πράγματα! Και το επιχείρημα που πήγαιναν στην Ευρώπη και στο ΔΝΤ και έλεγαν ότι «εμείς, επειδή μιλάμε για πλεονασματικά τρίμηνα έχουμε το δικαίωμα να κρατάμε άμυνα απέναντι στα μέτρα που μας ζητάτε» καταρρίφθηκε από την ίδια την κυβέρνηση», υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Κανένας δεν θέλει να μείνει η Ελλάδα πίσω, παρά μόνο αυτή η κυβέρνηση που την ενδιαφέρουν μόνο οι καρέκλες της».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κικίλιας, Κανείς, Τσίπρα,kikilias, kaneis, tsipra