Κεντρικά δελτία των 8: Στον πόντο η πρωτιά, πού έγινε ανατροπή

11:41 20/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Το σοκαριστικό τριπλό έγκλημα και η αυτοκτονία του αστυνομικού, στους Αγίους Αναργύρους, κυριάρχησε στα κεντρικά δελτία του Αντέννα και του Star, χθες Τρίτη. Αντίθετα, ο Σκάι ξεκίνησε με το θέμα του ΦΠΑ στα νησιά και συνέχισε με τη σύγκρουση στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό.

Οι τηλεθεατές επέλεξαν, κατά πρώτο λόγο, τον Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου (14,9%). Στάθηκε 18 λεπτά στην τραγωδία, φιλοξενώντας

στο στούντιο και τον πολύπειρο Πάνο Σόμπολο.

Δεύτερη επιλογή του κοινού ήταν το Star με τη Μάρα Ζαχαρέα (14%). Μετέδωσε ρεπορτάζ 16 λεπτών για το φρικιαστικό γεγονός και μετά πέρασε στην απειλή αναρχικών ότι έχουν δηλητηριάσει τρόφιμα.

Ο Σκάι με τη Σία Κοσιώνη ήρθε τρίτος (12,9%). Αφιέρωσε το πρώτο 15λεπτο στις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, μετά μετέδωσε ρεπορτάζ για τα «δηλητηριασμένα» τρόφιμα και στη συνέχεια πέρασε στην τραγωδία των Αγίων Αναργύρων.

* Τα στοιχεία αφορούν το 45λεπτο 20.00 – 20.45.

* Το Star ξεκινά με μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς Ο τροχός της τύχης που προηγείται του δίνει περίπου 20%. Ο Αντέννα αρχίζει από την περιοχή του 13% (τόσο «σκοράρει» το σήριαλ Παρθένα ζωή). Πολύ χαμηλά (μόλις στο 7%) ξεκινά ο Σκάι -τόσο του δίνει το Ροντέο.

* Ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης, οι ειδήσεις του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν ξανά στην κορυφή.

The post Κεντρικά δελτία των 8: Στον πόντο η πρωτιά, πού έγινε ανατροπή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα