Der Standard: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μόρια

10:21 20/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε άρθρο της η αυστριακή εφημερίδα Der Standard αναφέρεται στο προσφυγικό ζήτημα που απασχολεί την Ελλάδα, σύμφωνα με την αναδημοσίευση της Deutsche Welle: «Η κατάσταση στα ελληνικά κέντρα υποδοχής προσφύγων παραμένει κρίσιμη. Εν όψει του χειμώνα ασκείται όλο και πιο έντονη κριτική για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων. Λέγεται ότι η κατάσταση στη Λέσβο, στο hotspot

της Μόριας επιδεινώθηκε. Υπάρχουν επικρίσεις ότι το κέντρο έχει πάρα πολύ κόσμο και η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου παρά τα πρόσφατα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση. (…) Τις περασμένες μέρες το ζήτημα των προσφύγων στην Ελλάδα αποτέλεσε πρωτοσέλιδη είδηση και για άλλο λόγο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας Neue Zürcher Zeitung, όπως γράφει η DW, άγνωστος αριθμός προσφύγων φέρεται να εγκατέλειψε την Ελλάδα και να ταξίδεψε προς τη Β. Ευρώπη. Προς το παρόν οι ελληνικές αρχές τηρούν σιγή ιχθύος».

The post Der Standard: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μόρια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα