Καραγκούνης: «Μου έφερναν χαρτί για να παίξω στην Εθνική»

15:56 25/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο παλαίμαχος αρχηγός της Εθνικής και μέχρι πρότινος διευθυντής των εθνικών ομάδων μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡFM 94.6 για το πολυσυζητημένο «διαζύγιό» του με την Ομοσπονδία, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει μεγάλη του τιμή που αγωνίστηκε στην ομάδα «θρύλων» της Ίντερ με την οποία, μάλιστα, σκόραρε εις βάρος της Μπαρτσελόνα.

Aναφορικά με την κόντρα του με την ανώτατη αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Καραγκούνης ανέφερε: «Φθάσαμε στο σημείο να μου φέρουν το… χαρτί στο σπίτι. Αυτό νομίζω πως είναι ανάξιο σχολιασμού. Μέχρι πρότινος μου έφερναν

χαρτί για να πάω να παίξω στην εθνική ομάδα. Βγήκα ζημιωμένος οικονομικά από την όλη υπόθεση. Είτε από συμβόλαια, είτε επειδή θα μπορούσα να πάω σε event όπως αυτό με την Ίντερ. Μόνο με ένα συμβόλαιο για παράδειγμα 2 μηνών θα έπαιρνα περισσότερα από αυτά που πήρα. Είναι συκοφαντίες, είναι χυδαιότητα.»

Τελος, σχετικά με τη συμμετοχή του στην ομάδα των legends της Ίντερ, είπε: «Παίζουμε αύριο με τη Ρεάλ στον τελικό. Εμείς τα δώσαμε όλα με την Μπαρτσελόνα, ενώ η Ρεάλ είχε εύκολο έργο στην Κίνα. Απόλαυσα το ματς μέχρι το τέλος. Γίνονται ωραία παιχνίδια. Πριν από δύο μήνες παίξαμε με την Μπάγερν. Υπάρχει απεριόριστος σεβασμός μεταξύ μας και το χαίρεσαι όλο αυτό.»

Keywords
Τυχαία Θέματα