Και η «βασίλισσα» υποκλίθηκε στον «Ιπτάμενο Ολλανδό» (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

11:31 27/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Περίπου 8.000 άνθρωποι πέρασαν χθες Σάββατο από το Καμπ Νου για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αείμνηστο «Ιπτάμενο Ολλανδό», έναν άνθρωπο που τίμησε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ενώ βρέθηκε και στο τιμόνι της ομάδας.

Στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Γιόζιπ Μαρία Μπερτομέου αλλά και ο πρώην διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Ζοάν Γκασπάρ, πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς της πρωτεύουσας της Καταλονίας, ενώ αντιπροσωπεία της Ρεάλ με επικεφαλής τον Φλορεντίνο Πέρεθ, έδωσαν το δικό τους «παρών» στο Καμπ Νου.


«Σήμερα είναι μία

πολύ λυπηρή ημέρα. Υπάρχουν άτομα που δεν πρέπει να πεθαίνουν και ένα από αυτά είναι ο Γιόχαν Κρόιφ. Γεννηθήκαμε την ίδια χρονιά και έτσι είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω όλη την καριέρα του. Πολλοί λένε πως ήταν εκείνος που άλλαξε την Μπαρτσελόνα, εγώ λέω ότι έφερε επανάσταση στο ισπανικό και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Εμείς οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης θέλουμε να στείλουμε την υποστήριξη και τη στοργή μας στην οικογένεια του Κρόιφ και στους οπαδούς της Μπάρτσα. Κληρονομιά όπως η δική του θα διαρκέσει για πάντα», δήλωσε ο Πέρεθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα