ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Πράγματι, και οι τυφλοί είδαν»!

19:17 15/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που υποστήριξε ότι δεν τα έβαλε με τους διαιτητές του πέμπτου τελικού, παρουσιάζοντας τις φωτογραφίες και το φύλλο αγώνα!

Η «πράσινη» ΚΑΕ εξήγησε πρόσφατα πως «κάποια στιγμή θα πρέπει οι κύριοι Αγγελόπουλοι να μάθουν πως στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα», υπογραμμίζοντα ότι οι ύβρεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ ήταν προς οπαδούς των γηπεδούχων και όχι προς τους διαιτητές, καταλήγοντας ότι «δεν

θέλω να πιστέψω ότι τους είχαν στείλει εκείνοι».

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στους ισχυρισμούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το παιχνίδι, καθώς και το φύλλο αγώνα.

«Όπως είναι προφανές από τις φωτογραφίες, το Φύλλο Αγώνα και από τα βίντεο που όλοι μπορούν να δουν, ο κύριος Γιαννακόπουλος ΕΒΡΙΖΕ, ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ και ΜΟΥΤΖΩΝΕ τους διαιτητές και όχι τους σεκιούριτι που βρίσκονταν στο ΣΕΦ. Εκτός και εάν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έχασε ξαφνικά τον προσανατολισμό του, άλλον ήθελε να μουντζώσει και άλλον μούντζωνε, έβριζε και απειλούσε τους διαιτητές, τους οποίους είχε μπερδέψει με σεκιούριτι και τελικά, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, βρέθηκε στην γραμματεία. Πράγματι, «Και οι τυφλοί είδαν».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα