Ιβάν Σαββίδης: Όχι, δεν φεύγω από το Mega…

20:14 24/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Τελικά, ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει από το Μega. Τουλάχιστον όχι ακόμη. Αυτό διαμηνύουν στενοί συνεργάτες του, σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι αποφάσισε να μη συμμετάσχει στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας και να μην πληρώσει εφεξής κανένα ποσό για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.

Στην πραγματικότητα, ο ομογενής επιχειρηματίας περιμένει να δει τι θα γίνει στη διαβούλευση με τις τράπεζες. Διαβούλευση, στην αποία μετέχει και δικός του εκπρόσωπος. Άλλωστε,

έχει μεταβιβάσει το ποσοστό του (19,66%) στην εταιρεία LENOVO, ώστε να μην έχει νομικό πρόβλημα, με δεδομένο ότι στην εταιρεία DIMERA (δικών του συμφερόντων) έχουν περάσει οι μετοχές του Εpsilon (που αγόρασε από τον Φίλιππο Βρυώνη).

Όπως πληροφορείται η aixmi.gr οι ιδιοκτήτες του άλλοτε μεγάλου καναλιού έστειλαν χθες τελική πρόταση συμφωνίας στις τράπεζες και αναμένουν απάντηση έως τα τέλη Οκτωβρίου. Κεντρικό ρόλο στις συζητήσεις παίζει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης -με τη σύμφωνη γνώμη του Βαγγέλη Μαρινάκη– τον οποίο εκπροσωπεί ο Πάνος Κυριακόπουλος, πρόεδρος του Star.

Keywords
Τυχαία Θέματα