Ισραήλ – Παλαιστίνη, μόνιμη αλληλοσφαγή!

02:51 22/11/2012 - Πηγή: Aixmi

Το Ισραήλ αποτελεί τη πιο ιδιόμορφη παρουσία κράτους στο κόσμο.

Ξεκινάει σχεδόν από τη γέννηση του Αδάμ και της Εύας , η ιστορία του είναι η ιστορία της Βίβλου , ο Αβραάμ , ο Ισαάκ κ.λ.π. είναι οι ιδρυτές του , υπάρχει σαν κράτος , πριν ακόμα και από τη δημιουργία της Αιγύπτου , αλλά παράλληλα είναι και το πιο νέο κράτος του κόσμου. Όλοι οι επιφανείς της Ιστορίας , ήταν Εβραίοι , μέχρι και ο Ιησούς Χριστός.

Η ιστορία του ισραηλινού κράτους είναι μια ατέλειωτη περιπέτεια , που είναι αδύνατον εδώ να τη περιγράψουμε, κυνηγήθηκε από τους πάντες , καταστράφηκε πολλές φορές , αλλά οι Εβραίοι , απέδειξαν ότι είναι ακατάλυτοι. Τελευταία περιπέτεια , όπως όλοι ξέρουμε , η καταστροφή τους από τους Ισπανούς, όταν εκδιώχτηκαν από τη Βασίλισσα Ισαβέλλα το 1492 και πλημμύρισαν την Ευρώπη.

Παρόλα αυτά οι Εβραίοι κατέκτησαν τα πρωτεία στις Επιστήμες , τα Γράμματα και την Οικονομία. Οι διωγμοί αυτοί δημιούργησαν ισχυρά λόμπι σ’ όλο τον κόσμο , που κυριαρχούν με τον τρόπο τους στη διεθνή οικονομία. Το εθνικό τους DNA , είναι πανίσχυρο, αυτό προκάλεσε εξ ΄ άλλου την αντίδραση του Χίτλερ , ο οποίος τους θεώρησε υπεύθυνους για τα δεινά της Γερμανίας και διέταξε τη συστηματική εξόντωσή τους. Το «ολοκαύτωμα» ήταν η τελευταία δοκιμασία που πέρασε το Ισραήλ με τα εκατομμύρια των νεκρών, και χρέος όλων μας είναι να μην το ξεχάσουμε ποτέ. Το χρωστάμε στα θύματα.

Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μια πρόσκληση όλων των Εβραίων του κόσμου σε μια καινούργια πατρίδα, δημιούργησε το σημερινό Ισραήλ. Μετά από τρείς χιλιετίες, βέβαια, ο χώρος είχε καταληφθεί από τα γειτονικά κράτη και ένα μεγάλο μέρος από τους Παλαιστίνιους . Το πανίσχυρο, πλέον, Ισραήλ κατέλαβε ένα μέρος της περιοχής της Γάζας και έτσι ξεκίνησε η ατέλειωτη σφαγή μέχρι και σήμερα. Εδώ πλέον όλοι έχουν δίκιο. Αλλά οι πιο φτωχοί έχουν άδικο ! Αν προσθέσουμε σ’ αυτό, το ενδιαφέρον της Αμερικής για την περιοχή , για λόγους στρατηγικής στη Μεσόγειο , αλλά και για συμφέροντα πετρελαίων, καταλαβαίνουμε γιατί υποστηρίζεται συνέχεια το Ισραήλ και έχει εγκαταλειφθεί η Παλαιστίνη , η οποία και αυτή είναι πανάρχαια χώρα , αλλά και εύκολο θύμα , αφού υποστηρίζεται σαν ανάχωμα του μουσουλμανικού κόσμου από τη Συρία την Ιορδανία και το Λίβανο , στην επέκταση της Δύσης.

Αν επικρατήσει κάποια ανθρωπιστική, συμφέρουσα σε όλους λύση , θα πρέπει να δοθεί στους Παλαιστίνιους ένας χώρος ανεξάρτητος (γιατί σίγουρα το δικαιούνται), πράγμα μάλλον αδύνατον, διότι ο «φτωχός έχει πάντα άδικο», επαναλαμβάνω!

ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ

Οι πανάρχαιοι Φιλισταίοι της Παλαιάς Διαθήκης παραμένουν πάντοτε εχθροί του Ισραήλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα