Ήρθαν από την Τουρκία με τζετ σκι να ληστέψουν τράπεζα στη Χίο;

18:16 7/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Σενάριο χολιγουντιανής ταινίας θυμίζει ο τρόπος που δύο Τούρκοι δίδυμοι ετοίμαζαν χτύπημα σε ελληνική τράπεζα στη Χίο. Ο λόγος για δύο 33χρονους που αφού έφθασαν στη Χίο με τζετ σκι εντοπίστηκαν στην περιοχή της Φάρκαινας κατηγορούμενοι για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι Αρχές, ενώ αντιμετώπιζαν το γεγονός ως ένα απλό περιστατικό παράνομης εισόδου στη χώρα, εντόπισαν στα κινητά τους τηλέφωνα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το τραπεζικό υποκατάστημα της «Alpha Bank» στην περιοχή

της Φάρκαινας.

Συγκεκριμένα είχαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του υποκαταστήματος και τους εξωτερικούς του χώρους. Σε εκτεταμένο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εκτός των άλλων στην κατοχή τους βρέθηκαν κουκούλες και λοστοί, που σε συνδυασμό με την πλήρη φωτογραφική αποτύπωση του τραπεζικού υποκαταστήματος κάνει τους λιμενικούς βάσιμα να πιστεύουν ότι το πιο πρόσφατο παράνομο ταξίδι τους στο νησί μας είχε αποκλειστικό στόχο τη διάρρηξη και τη ληστεία της τράπεζας.

Τα δίδυμα αδέλφια πέρασαν το κατώφλι του Πρωτοδικείου Χίου το μεσημέρι της Πέμπτης με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Και οι δύο νεαροί Τούρκοι ζήτησαν προθεσμία για να μιλήσουν με τον δικηγόρο τους και να απολογηθούν, αίτημα που τελικά έκανε δεκτό το Τριμελές Πλημμελειοδικείο ορίζοντας δικάσιμο για τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στο κατηγορητήριο που τους βαραίνει περιλαμβάνονται οι κατηγορίες σύστασης συμμορίας, οπλοκατοχής, παράνομης εισόδου στη χώρα ενώ θεωρούνται ύποπτοι τέλεσης κακουργηματικής πράξης.

Πηγή: politischios.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα