Από τη Δευτέρα ξεκινά η «κόντρα» Σίας Κοσιώνη -Μάρας Ζαχαρέα στις 8

17:46 7/9/2017 - Πηγή: Aixmi

«Απέναντι» θα βρεθούν από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η Σία Κοσιώνη και η Μάρα Ζαχαρέα, καθώς επανέρχονται στην παρουσίαση των κεντρικών δελτίων Σκάι και Star αντιστοίχως, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Βεβαίως, η εικόνα θα γίνει πλήρης στη ζώνη των 8, όταν ξεκινήσει και το κεντρικό δελτίο του Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου (ίσως τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου).

Αρκεί να θυμηθούμε ότι με το

«μαύρο» στις ειδήσεις του Mega και τη μετακίνηση (πρόπερσι) του δελτίου του Αντέννα στις 7, είχε μείνει μόνο το Star στις 8. Στα μισά της περσινής χρονιάς μετακθνήθηκε από τις 9 στις 8 το δελτίου του Σκάι, για να χωρέσει το Survivor, και φέτος ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να επαναφέρει στις 8 το δελτίο του Αντέννα.

Το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου θα συνεχίσει στον ίδιο δημοσιογράφικό δρόμο: Έμφαση στην πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, όπως επίσης και στις διεθνείς εξελίξεις. Ταυτόχρονα, τα σημαντικά γεγονότα θα σχολιάζουν ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Μπάμπης Ππαδημητρίου και ο Παντελής Καψής.

Στο τιμόνι του ενημερωτικού τομέα θα βρίσκεται ο έως σήμερα επικεφαλής του οικονομικού ρεπορτάζ Νίκος Φιλιππίδης – αντί του πολύπειρου Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος ανέλαβε σύμβουλος στις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές.

Στο Star φέτος θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στα κοινωνικά θέματα -εξ ου και η ενίσχυση με τον Γιάννη Σωτηρόπουλο και Βελίκα Καραβάλτσιου του Mega– όπως και στα οικονομικά και τα διεθνή.

Στο δυναμικό του ενημερωτικού τομέα, του οποίου ηγείται ο Κωστής Τσιακανίκας, παραμένει και η Κάτια Μακρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρα, Σίας Κοσιώνη -Μάρας Ζαχαρέα,deftera, sias kosioni -maras zacharea