Η Ελένη Λαζάρου αφήνει το Mega για τον Alpha…

15:23 11/7/2016 - Πηγή: Aixmi

To Mega δείχνει να αργοσβήνει και λογικά οι άλλοι σταθμοί προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν, «κλέβοντας» σημαντικούς δημοσιογράφους. Ο Αlpha του Δημήτρη Κοντομηνά πρωταγωνιστεί στην «επιχείρηση» αυτή, έχοντας ως στόχο νέα και ικανά πρόσωπα.

Πριν από λόγο υπέγραψε στον σταθμό του η Ελένη Λαζάρου, μία από τις καλύτερες συντάκτριες του ελεύθερου ρεπορτάζ στη χώρα. Ταλαντούχα, έμπειρη, εξαιρετικά εργατική και με σπάνιο ήθος, είχε ενισχύσει

καθοριστικά το Mega τα τελευταία 11 χρόνια.

Χαρακτηριστικό της απίστευτης εργατικότητάς της είναι το γεγονός ότι κάποια μέρα πήρε αγκαλιά τον μικρό γιο της στο ρεπορτάζ- μιας που δεν είχε πού να τον αφήσει. Δείτε τη στην παρακάτω φωτογραφία να παίρνει συνέντευξη από την Τασία Χριστοδουλοπούλου, κρατώντας τον μικρό Αναστάση στην αγκαλιά της.

Θα ξεκινήσει το νέο της επαγγελματικό της βήμα την 1η Αυγούστου, όπως είχε κάνει και στο Μega το 2005 -έως τότε εργαζόταν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό των Σερρών.

Πριν από την Ελένη Λαζάρου είχε αφήσει το άλλοτε μεγάλο κανάλι -επίσης για τον Alpha– η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, η οποία ήδη κάνει τη διαφορά στο διεθνές ρεπορτάζ του σταθμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα