Η ΑΕΚ έφυγε με το 1-2 από το «Γ.Καραϊσκάκης»

21:32 13/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Η ΑΕΚ επικρατεί 2-1 του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό.

Η Ένωση προηγήθηκε με τον Αραούχο, ο Φιγκέιρας ισοφάρισε, αλλά στο δεύτερο μέρος ο Πατίτο διαμόρφωσε το τελικό σκορ (χρησιμοποιώντας και το χέρι του στη φάση του γκολ). Μετά το 65′ οι Πειραιώτες… έσκασαν και ουσιαστικά δεν απείλησαν καν την εστία του Ανέστη.

Μόλις στο 1′ του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό

και ΑΕΚ, ο Ρέτσος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη!

Στο 6′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ!

Στο 13′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό!

Αμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στο γκολ του Αραούχο. Οι ερυθρόλευκοι στο 13′ έκαναν το 1-1 με τον Μάριν και τον Καρντόσο να συνεργάζονται, τον Γερμανό να βγάζει την σέντρα, τον Σεμπά να κάνει την κεφαλιά πάσα και ο Φιγκέιρας με μονοκόμματο σουτ να στέλνει την μπάλα στην γωνία του Ανέστη.

64′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ!

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Ρομαό, Μάριν, Σεμπά, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Καρντόσο.
Χουτεσιώτης, Ντομίνγκες, Ανσαριφάρντ, Ελιουνούσι, Καμπιάσο, Ντε λα Μπέγια, Μαρτίνς στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο.Στον πάγκο των φιλοξενούμενων βρίσκονται οι Μπάρκας, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσέλιος.

Πηγή: gazzetta.gr και sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα