Γροθιά του Τζεμπούρ σε οπαδό του Άρη

18:52 6/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Επεισόδιο ανάμεσα στον Ραφίκ Τζεμπούρ και σε οπαδό του Άρη υπήρξε αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα Άρης-Αιγινιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή να γρονθοκοπεί τον οπαδό που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρης ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάτου στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, στο 96΄ και αμέσως ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη. Το δεύτερο ισόπαλο αποτέλεσμα της ομάδας

του Νίκου Αναστόπουλου στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (και ο τρόπος που ήρθε καθώς ο Άρης απέφυγε την ήττα στην εκπνοή) έφερε έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού και κατά την αποχώρηση των παικτών του Άρη προς τα αποδυτήρια, σύμφωνα με το thestival.gr ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και αντάλλαξε μπουνιές με τον Ραφίκ Τζεμπούρ στο χώρο μπροστά από τη φυσούνα.

Οι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου έσπευσαν στο σημείο, ενώ εκεί βρέθηκε και ο Νίκος Αναστόπουλος που επίσης είχε έντονο διάλογο με μερίδα οπαδών του Άρη. Ο Τζεμπούρ ήταν φανερά εκτός εαυτού και στη συνέχεια αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα