Γκάφα στο Happy Day: Μπέρδεψαν την Κοκκίνου με την Κοκκίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

11:37 1/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Την κριτική στο πρόσωπο της ηθοποιού Ελένης Κοκκίδου άρχισαν οι παρουσιαστές του Happy Day όταν δεν άκουσαν καλά τις δηλώσεις του Σταμάτη Φασουλή στο βίντεο που προβλήθηκε σχετικά με την Έλλη Κοκκίνου και τη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar.

Οι δύο παρουσιάστριες άκουσαν το όνομα Κοκκίδου αντί για τη γνωστή

τραγουδίστρια και έσπευσαν να εκφράσουν την άποψή τους για την απόφαση της ηθοποιού της «Μουρμούρας» να είναι στην κριτική επιτροπή του talent show διασήμων.

«Άρα να ξεκαθαρίσουμε ότι στο YFSF η νέα κριτική επιτροπή απαρτίζεται από την κυρία Κοκκίδου, την αγαπημένη ηθοποιό από τη Μουρμούρα, που είναι στο ζευγάρι των πιο μεγάλων σε ηλικία, που είναι ένας διαφορετικός ρόλος για την κυρία Κοκκίδου. Τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον κύριο Φασουλή ο οποίος δεν ήξερε για τους άλλους αλλά είχε πει ναι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επειδή είναι και λίγο αυστηρή η κυρία Κοκκίδου, μπορεί να έχει και το ρόλο της πιο αυστηρής στην κριτική επιτροπή», συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη. Και εκεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την προσωπική της εμπειρία: «Δεν θα ξεχάσω που την είχαμε εδώ καλεσμένη και είχε μείνει λίγος χρόνος για να πει τα θεατρικά της και με κοίταξε με ένα ύφος… Πραγματικά φοβήθηκα. Σκέψου να ήμουν απέναντι ως συμμετέχουσα στο YFSF».

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα