Σκοτώνει ξανά και ξανά τους 4 ανθρώπους η συνεχής προβολή του βίντεο με τη φριχτή σκηνή

10:30 1/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Λίγες ώρες μετά το φριχτό δυστύχημα στην εθνική οδό έφτασε στους τηλεοπτικούς σταθμούς το βίντεο με την τρομακτική σκηνή της πρόσκρουσης της Πόρσε στο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Έτσι, το πανελλήνιο είδε on camera τη στιγμή του θανάτου τριών νέων ανθρώπων και ενός τρίχρονου αγοριού.

Είναι προφανές ότι το βίντεο αυτό αποτελεί ντοκουμέντο. Σκεφτείτε απλώς να μην υπήρχε. Πόσα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, πόσα λιγότερα θα ξέραμε και πόσες δημόσιες συζητήσεις θα είχαν αποτραπεί, αν δεν βλέπαμε όλοι τη φονική Πόρσε να μπαίνει στον

παράδρομο με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 250 χιλιόμετρα -όπως λένε οι εμπειρογνώμονες- και να πέφτει πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο με τις μπάντες.

Σωστά, λοιπόν, μεταδόθηκε από τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, σωστά προβλήθηκε από το Ίντερνετ. Χωρίς αμφιβολία.

Το ερώτημα είναι γιατί έπρεπε να γίνει αυτή η κατάχρηση στην προβολή του βίντεο. Γιατί έπρεπε να παίζει ξανά και ξανά, χωρίς σταματημό. Για να το χορτάσουν ποια τρομολαγνικά μάτια;

Η σκηνή είναι ασύλληπττης αγριότητας. Δεν θα μπορούσε να τη συλλάβει ούτε το πιο διεστραμμένο και σαδιστικό μυαλό. Η διαρκής επανάληψή της σκοτώνει ξανά και ξανά τους τέσσερις ανθρώπους στα μάτια των οικογενειών τους, των συγγενικών τους προσώπων και των φίλων τους. Κάτι που δεν εύχεται κανείς ούτε στον χειρότερο εχθρό του.
Ας σταματήσει εδώ, λοιπόν, το κακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα